Zájezd na Time-Warp 2009

Zájezd na Time-Warp 2009

27. 01. 2009  |  Autor: DjDkDave  |  Komentáře (0)
Již začátkem dubna se v Německém Mannheimu uskuteční tradiční párty s názvem Time-Warp, kterou jste před lety mohli zažít i u nás na vlastní kůži, ale oproti originálu to byl pouze lehký závan! Nyní můžete být přímo u zdroje, a tak zažít nepopsatelnou atmosféru této párty na vlastní kůži.
ZÁJEZD JE ZRUŠEN Z DŮVODU NENAPLNĚNÍ MINIMÁLNÍ KAPACITY!


Místo a čas konání:
Mannheim, Německo, sobota 4.4.2009, 20:00 - 12:00

Vzdálenost z Prahy:  cca 560 km, tedy cca 7 hodin jízdy průměrnou rychlostí 80 km/h (téměř výhradně samá dálnice).

Cena zájezdu je stanovena na 2.600,- Kč (zahrnuje zpáteční jízdenku do Mannheimu, vstupenku na TDK Time-Warp 2009 a základní pojištění do zahraničí na 2 dny).

Časový rozvrh: Odjezd z Prahy, z Hlavního nádraží, plánujeme 4.4.2009 ve 12. hodin.
Do Mannheimu přijedeme okolo 19. - 20. hodiny večerní, kde zaparkujeme v bezprostřední blízkosti místa konání. V tuto chvíli začíná „volná zábava“ až do 11. hodiny dopolední, kdy se opět sejdeme u autobusu (pro ty, kteří nevydrží tak dlouho pařit, bude autobus připraven už od 8. hodiny ranní). Příjezd zpět do Prahy je odhadován v neděli na 19. - 20. hodinu večerní.

Stručný výběr vystupujících:
Sven Väth - Carl Cox - Richie Hawtin - Ricardo Villalobos - Dave Clarke - Turntablerocker - Monika Kruse - Chris Liebing - DJ Koze - The Disco Boys - Loco Dice - Luciano - Josh Wink - Karotte - Marco Carola - Magda - Seebase - Nick Curly - Nekes - Steffen Baumann - Mathew Jonson - Anthony Rother - Lexy&K-Paul - Joris Voorn - Barem

Závazné registrační objednávky
posílejte na email: djdkdave@poslouchej.net . Do předmětu emailu uveďte: Time-Warp 2009. Do těla emailu uveďte následující registrační údaje: jméno, příjmení, adresa (vč. PSČ), tel. kontakt, platný email, rodné číslo, číslo cestovního dokladu (pas, nebo OP se strojově čitelným kódem) a zdravotní pojišťovnu (např. VZP, VoZP apod.) Odesláním závazné registrace emailem bezvýhradně souhlasíte se všeobecnými podmínkami zájezdu!!!

Všeobecné podmínky zájezdu
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TIME WARP 2009 - 15 YEARS ANNIVERSARY CELEBRATION

Sobota 4. 4. 2009
Vstup: Předprodej 45,- / Na místě 55,- Euro
Vystupují:
Sven Väth, Carl Cox, Richie Hawtin, Laurent Garnier(dj + live), Ricardo Villalobos, Dave Clarke, Turntablerocker, Loco Dice, Luciano, Monika Kruse, Chris Liebing, The Disco Boys, Josh Wink, DJ Koze, Karotte, Marco Carola, Magda, Barem, Seebase, Nick Curly, Nekes, Steffen Baumann, Anthony Rother, Mathew Jonson, Lexy & K-Paul, Joris Voorn, Subsonic Park, Sis
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika