Robert Babicz na Elektře v Brně

Robert Babicz na Elektře v Brně

20. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Osobnost německé elektronické hudby, jež svůj první singl vydala již v roce 93’, se předvede v live vystoupení a dovrší tak koncept “barevné sezony” pátým v pořadí. Babicz aka Rob Acid, stejně jako Dusty Kid, jako dj vůbec nevystupuje, o to víc si zakládá na svých unikátních vystoupeních.
Své první absolvoval ještě za časů legendárního klubu Omen (1993), kde si ho tehdy vyhlídl majitel Sven Vath díky jeho prvotině na labelu “Junkfood”. V roce 2008 se Babicz blýskl obrovskými hity Don’t look back (Kompakt) a Dark Flower (Audiomatique recordings), které patřily k nejhranějším deskám nejen residenta Elektry DJ Orbitha.



Rozloučení s barevnou sezonou bude opravdu hvězdné - představí se totiž ještě další 3 zahraniční hosté! Projekt „Collins and Behnam“ existuje oficiálně od roku 2004 a vydáním vynikajícího EP „Solid Beatz“ pro „Rotation“ Dave Angela došlápl na první schod cesty vstříc výšinám evropské techno hudby. Úspěch a pozitivní odezva na jejich první EP pány motivovalo pokračovat v kooperaci, jejíž výsledkem je mnoho vydané hudby a remixů na známých labelech jako například Recycled Loops.

V blízké budoucnosti budou Collins and Benham vydávat na prestižním labelu Yoshitoshi Records s velkou podporou Sharama a Dubfire (ex- Deep Dish) a následovat bude další EP na novém labelu Phillipa Strauba (aka DJe Felipe) s remixy od Moniky Kruse, Gregora Treshera a Christophera Justa. Jak vidíte, tak společně s Robertem Babiczem přijíždí do Brna opravdová aktuální evropská top elita!

Jako ideální “warm up dj” se na začátku lineupu hlavního sálu předvede další host , který si již v ČR získal své fanoušky na Apokalypse a Nu Pagadi, Dj Chaab. Mejdanová dvojka Hawran s Peterem Pea si tentokrát k sobě přizvala Felixe a naději z Budapešti, Dje Jollyho!

www.robertbabicz.de

Dodal: Tomáš Ondráček, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA

Čtvrtek 7. 5. 2009
Vstup: 200/250 Kč
Vystupují:
Robert Babicz live (De), Collins & Behnam (Hu), Chaab (Hu), Orbith, Jolly (Hu), Felix, Hawran, Peter Pea
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Friktor
22. 04. 2009 | 16:11:45
+0 | -0

Jooo

Husty line up!!!! Budeme tam!
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika