Praktické informace k Sensation White

Praktické informace k Sensation White

21. 05. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (47)
(aktualizováno) V článku naleznete důležité praktické informace a časový plán akce. Pozorně si přečtěte všechny uvedené rady a pokyny, a snažte se je během akce respektovat. Na Sensation platí jiné podmínky než při koncertech či sportovních akcích, proto by se s těmito informacemi měli seznámit i pravidelní návštěvníci Sazka Areny.
Na místě budou v pokladnách Sazka Arény v prodeji pouze vstupenky Deluxe. Doporučujeme dostavit se do Sazka Arény do 21:30 hodin, kdy se zahájí Sensation show. Při vstupu do Sazka Arény použijte vstupní stranu uvedenou na vstupence (Jih nebo Sever). Pro parkování lze použít placená parkoviště, která se nachází před a v okolí Sazka Arény (300 Kč za auto). Tato parkoviště jsou provozována několika společnostmi a promotér nemá šanci ovlivnit cenu za parkování. Pokud budou tato parkoviště obsazena, respektujte prosím pokyny služby a využijte dalších možností v širším okolí arény. 

sazka arena

Vstup na akci je povolen pouze v bílém oděvu (horní a dolní díl). Loga a potisky jsou tolerovány. Boty mohou být jiné barvy. Vstup je od 18ti let. Malé kompaktní fotoaparáty jsou povoleny.

V Sazka Aréně není a nebude v provozu šatna, tzn. nebude možné odložit či uschovat oblečení či zavazadla. Do arény je povoleno vnášet pouze zavazadla o maximálních rozměrech 250 x 350 x 200 mm (Š,V,H). Pokud cestujete z jiných měst, doporučujeme využít úschoven zavazadel na vlakových a autobusových nádražích. Před arénou bude v provozu úschovna, která má bohužel omezenou kapacitu. V aréně jsou vyhrazená místa pro kouření, která budou viditelně označena. Nekuřte v prostorách, které pro to nebudou vyhrazeny.

Do Sazka Arény není povoleno vnášet: zbraně, tlakované nádoby, zakázané omamné a toxické látky, nenošené oděvy, jídlo, láhve a nádoby, hořlaviny, výbušniny, pyrotechnika, zavazadla – větší než 250 x 350 x 200 mm (Š,V,H), a jakékoliv nebezpečné předměty.

Pro maximální efektivitu obslužnosti návštěvníků na barech a stáncích s občerstvením bude během akce platit žetonový systém. Prodej žetonů bude zajištěn u severního a jižního vstupu, dále u hlavních barů na ploše a u pokladen arény. Pokud budete čekat před Sazka Arénou, využijte prodeje u označených pokladen u vstupu Sever.

Majitelé základních vstupenek (Sektor stání) se mohou volně pohybovat v prvním patře, na tribunách a terasách, a taneční ploše. Po bezpečnostní kontrole obdržíte od hostesky u vstupu identifikační pásku, která vás pro tyto zóny autorizuje. Pro majitelé Golden nebo Deluxe ( Klubových vstupenek) je vyhrazen vstup č.4 na Severní straně. Po bezpečnostní kontrole a odbavení použije pro vstup do klubového patra eskalátory v severním foyer. Pro opětovný vstup či opuštění klubového patra je třeba pokaždé použít turnikety u eskalátorů, proto mějte Klubovou vstupenku vždy při sobě.

Na akci bude v prodeji oficiální Sensation merchandise. Prodejní stánky najdete v severním foyer. V severním foyer se bude dále nacházet informační stánek, kde vám hostesky ochotně poradí.


Časový plán

19.00 Otevření vstupních koridorů (pohyb pouze na chodbách v 1. patře)
20:00 Otevření hlavního sálu (možný vstup na tribuny a plochu)
21:30 Zahájení show, první Dj
01:30 - 02:00 - Megamix
06:30 Konec
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SENSATION WHITE

Sobota 2. 6. 2007
Vstup: vstupenky Deluxe za 2980 Kč
Vystupují:
Armin van Buuren, Sander van Doorn, David Ghetta, Gabriel & Dresden, Michael Burian
Další informace
47 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Blondiie
16. 05. 2009 | 08:37:07
+0 | -0

tak máme to tu zas...

už se těšííím...hlavně na ty závěrečky co budu dávat v ponndělí po akcičce.... narovinu nikdy to nekontrolovali kde kdo kouří ...za druhy jak tu uvadej vek vubec to moc nekontrolujou...je to v pohode...uz se tesim zas...to bude megaa akceee
jára
25. 05. 2008 | 13:52:43
+0 | -0

jsem vůl

sakra, já se připojil do rok staré diskuze, jsem já to ale vůl.
jára
25. 05. 2008 | 13:49:12
+0 | -0

datumy

ještě jeden dotaz, budou k sehnání trička sensation white přímo v hale, že bych přišel do pul pasu?:-) Kolik tam za ně ty vydřiduši chtějí? Všiměte si velmi zajímavého řazení dle datumu " flip 28. 5. 2007 | 12:36:59 " tak to je super, páč třeba takový flip si na sensation white bude muset ještě skoro rok počkat a to bych vážně nechtěl:-) Welcome to sensation White. pozn.znamení: Budu mít jiskru v oku:-)
Jára
25. 05. 2008 | 13:40:55
+0 | -0

Kouření

Jenom se Vám tady směju, jak se všichni pohoršujete nad tím, že se na SW nebude kouřit. To, že se v Sazka Aréně nekouří je stará známá věc a myslím, že to např. neblaze působí na návštěvnost hokeje, ale to je věc jina. Kdo z Vás byl v listopadu na Transmission IV moc dobře ví, že tam bylo také zakázané kouření a kouřili jsme se securitakama přímo na place. Přece organizátor nenapíše oficiální vyjádření, že v hale, kde se nekouří se kouřit může. Ovšem uhlídejte 20 tisíc lidí. Toho si sou organizátoři moc dobře vědomi. Nemůžete brát vázně všechno, co se napíše. A pro Ty, kteří tomu nevěří, můžete si sehnat lístky do skyboxu, tam se oficialne kouřit může:-) Welcome to sensation White.

28. 05. 2007 | 17:02:01
+0 | -0
Já nevím..ale tolik let na tuhle akci čekáme..a když ji tu konečně máme, máte všichni jenom remcy...:((

Jsem taky kuřák..a na párty kouřím dvakrát tolik, jako všichni..ale rozhodně si nehodlám kazit dojem z týhle události pitomýma pravidlama Sazky..! Aspoň nebudem mít ty bílý hadry propálený..a budem všichni vonět Lenorem ještě ráno! ;)))

Další věc je, že zakalit konečně v Sazka Aréně a trochu jim tam podupat ten luxus..To je přece bomba! ;)

Jenže to by nebyla naše česká povaha..abychom si na něco furt neštěžovali, co..? ;)
flip
28. 05. 2007 | 12:36:59
+0 | -0
a co fotak ...muze se snim ????? nebo je zakazany
Scan
25. 05. 2007 | 11:33:17
+0 | -0

PET láhve

takže vršky s sebou !!!
Terča
24. 05. 2007 | 21:53:11
+0 | -0
Tak to je mazec, lepší příkazy a zákazy jste si fakt vymyslet nemohli!!! Ale tak náladu nám to nezkazí!!!!!!!! Welcome to Sensation White:o))))))

23. 05. 2007 | 23:54:24
+0 | -0

Lístky na sensation !

Prodám 2 lístky na sensation ! ICQ 207100630 !
ricardo
23. 05. 2007 | 20:59:44
+0 | -0
no jediny veci ktery se bhojim jsou ty fronty na tech baaarech.....ale beztak si myslim ze to bude parada.....a ti co rikaj ze nelitujou ze nejdou tak si to stejne jen namlouvaj a utisujou se tim, ze nesehnali listek:) no nicmene, pro me to bude vyborna party, pac 30.se po roce vracim domu ze studii v Irsku, takze lepsi privitani si snad nedovedu predstavit :) takze party people, uvidime se tam:)
soulbass
23. 05. 2007 | 18:22:46
+0 | -0
nic neřešim,protože nejdu-jednak mám averzi k uniformnímu davu ve fromě dresscodu a další věci jako příkazy furt musim poslouchat v práci a to stačí-když se jdu bavit,tak se chci bavit když za to platím,do vězení fakt nechci,co Leni? ;)

23. 05. 2007 | 16:22:52
+0 | -0

...

Na Transmišn jsem si bral víčko z domova, voda bez víčka je fakt na ho.no, avšak než jsem ji "odložil" víčko jsem sundal :-)
ricardo
23. 05. 2007 | 15:46:05
+0 | -0
no to je sice pravda pane josefe nový, ale pokud sis vsimnul, my se tu bavime o necem jinym.....
Spimic
23. 05. 2007 | 15:44:33
+0 | -0
Tak jsem se ptala přímo UM Teamu jak to bude s pitím.... Tady je odpověď, takže si nezapomeňte doma víčka na pet lahve :-)



Dobry den,



Pit se samozrejmne na tanecni plose muze. Jedna se pouze o vzniklou

famu mezi lidmi, kteri jiz na Sazka Arenu navstivili na koncertech

apod, kde tento zakaz skutecne je. Sensation White je prvni tanecni

akci v tomto prostoru a proto i tatzo zalezitost s pitim na plose byla

upravena a je tedy povoleno v naset piti. Zaroven dle maleho nahledu

haly na nasich strankach v praktickych informacich je videt za primo

na plose budou vybudovany bary.

Piti se v PET lahvich prodavat nebude. Jiz delsi prodavame piti v

lahvich bez vicka ci v kelimcich a je to z duvodu bezpecnosti.

Zaroven je to i bezpecnostni opatreni Sazka Areny. Je zde nebezpeci ze

clovek muze slapnout na pohozenou uzavrenou PET lahev a muze si

vyvrknout kotnik. Prazdna se seslapne a kelimek taktez.



Dekujeme za pochopeni.



Dekujeme za Vas zajem O Sensation White.

s pozdravem

UM Team



Josef Nový
23. 05. 2007 | 14:54:47
+0 | -0

Pravidla

Do SAZKA ARENY není dovoleno vnášet jakýkoli alkohol, deštníky (s výjimkou skládacích v případě deště), potraviny a nápoje (s výjimkou doložených zdravotních důvodů), lahve, natlakované předměty, nádoby všeho druhu (skleněné či PET lahve, plechovky, dózy apod.), nenošené oděvy, politické a reklamní materiály, sklo či skleněné předměty, drogy, toxické a omamné látky, nadměrná zavazadla, zbraně (bodné, sečné, střelné apod.), nůžky, notebooky, jakékoliv druhy záznamových zařízení, a to datových, obrazových i zvukových (výjimky uděluje zpravidla pořadatel akce), výbušné látky (trhaviny, třaskaviny a výbušné hořlaviny), hořlaviny, dalekohledy, parfémy - nad obsah 100 ml (držitel je na požádání pracovníka ostrahy SAZKA ARENY při vstupní bezpečnostní kontrole povinen parfém sám na sobě vyzkoušet), laky nebo deodoranty ve spraji - nad obsah 100 ml (držitel je na požádání pracovníka ostrahy SAZKA ARENY při vstupní bezpečnostní kontrole povinen lak či deodorant sám na sobě vyzkoušet), dětské kočárky (včetně tzv. "golfových holí"), jízdní kola, koloběžky (aj. dopravní prostředky či sportovní pomůcky a náčiní) a jiné nebezpečné předměty, které by mohly způsobit škodu na zdraví či majetku, jak SAZKA ARENY, tak pořadatele akce včetně jejich personálu a návštěvníků. O nebezpečnosti jednotlivých předmětů má právo rozhodnout Provozovatel SAZKA ARENY či pořadatel akce.



Nevim nevim provozni rad areny, kazdy kdo si koupil vstupenku tak s nim souhlasil, je na kazdy prodejne, na netu, na listku a tak. Co se ted divite?

Josh
23. 05. 2007 | 13:10:38
+0 | -0
Mobilní úschovna před Sazka Arenou byla vždy..
jan
23. 05. 2007 | 10:33:10
+0 | -0

valynka

to je mozna omyl Valynko. Prave kvuli nespokojenosti s praktickym infem promoter pristavil "alspon" mobilni satnu pred sazka arenu.

23. 05. 2007 | 09:53:36
+0 | -0

SW

tou uschovnou jiste mysli to auticko co tam vzdycky stoji predtim jako uschovna a vypada spis jako strelnice z pouti:)takze kdo si tam chce neco dat...dorazit aspon 3hod pred at se na vas dostane:)...no aspon maly pokrok. hele hlavni je aby sme si to tam uzili a je zbytecny uz tedka se vsim tim nechat odradit a zkazit si naladu.
Vallynka
23. 05. 2007 | 09:47:12
+0 | -0

Nezoufejme....

Tak doufejme všichni že se budem bavit i přes všechny zákazy a příkazy;) Když jsem četla všechny tyhle názory tak souhlasím skoro se všema,ale myslím si, že nějakou diskuzí už nic nezměníme ..:( Snad bude fajn i tak....Tže see you in the SW :o))

23. 05. 2007 | 09:13:47
+0 | -0

SW

souhlas s obouma, Sazka podle me neni vse ucelová.... je pouze na sport... na koncerty a podobný akce je moc omezující a to ubere na konecnem dojmu z akce víc nez si treba Ozzby myslí. Lidi jsou dnes k jakému koliv omezení dost vnímaví a v sazce jich je až to neni zdravé... mam zkusennosti z jiných koncertů v Sazce a myslim že by si agentůry měli uvědomit že méně je někdy více.... Nemyslim že by T-M byla pro SW nejak omezující....

23. 05. 2007 | 05:32:42
+0 | -0

sw

souhlas s danem. nemuzu si pomoct, ale jestli bude priste v sazce neco podobnyho, nejdu ani nahodou...
Daniel Pánek
23. 05. 2007 | 03:15:02
+0 | -0

Ozzby 22. 5. 2007 | 21:42:09

Me by to nevadilo. Nebyla tam zadna do ted.
Daniel Pánek
23. 05. 2007 | 02:47:28
+0 | -0

to Ozzby

proste a jednoduse. Praha nema Stadion na tuto akci.

Daniel Pánek
23. 05. 2007 | 02:40:11
+0 | -0

Místo konání je zdrojem omezení.

Omezení v pití v kouření. Problém Sazka areny. Za to promoteri nemuzou. Oni kdyby tehda kdyz tu arenu staveli mysleli i na to, ze by to mohlo mit otevirajici strechu bylo by to super. No zapomeli na to a z vice ucelove haly udelali mene ucelovou.

Satna to je opravdu buzerace a verim ze kdyz ma skutecne SA kapacitu +- 18tisic tak ty satny pro ty lidi by tam byt meli ze ? Ovsem v provozu nejsou coz si myslim neni chyba SA.

Zetonovy system prevzany od holandanu. Na kazde holandske akci nejen od ID&T se plati zetony. Je to trosku zdrzovacka, ale jistou funkci to ma. Urcite rychlejsi odbavovani na barech ovsem o to dele si pockate ve fronte. Takze ve vysledku cekate stejnou dobu.

Velikost zavazadel je taky buzerace. To bych pochopil kdyby byli v provozu satny, kvuli kapacite atd. Ale takhle vyslovene buzerace.



Osobne nazor na koureni a piti na place je takovy ze koureni ok beru chces-li si zakourit jdi nekam stranou to je fer. Ale to piti ? To je skutecne debilita na Ntou. Verim ze zachranna sluzba ktera bude pritomna bude mit plne ruce prace.

Osobni nahled na zvolene misto je naprosta katastrofa. Urcite podminkam zde v Praze vyhovuje nejlepe. Velka kapacita, "kruhova" stavba takze idealni podminky pro SW. Ovsem ne uz tak idealni pro lidi. Omezovani a castecna buzerace lidi odrazuje a z halove akce roku se stane pro lidi spatnou vzpominkou. Verim ze party hudebne, svetelne, performace atd atd bude skvela.

A vsak necekejte ze za rok na Sensation Black do Sazka areny prijde stejny pocet lidi...tod muj nazor.



Dle meho najit lepsi misto a ze v te Praze je myslim idealni T-Mobile arena. Lidi jsou na ni zvykli a verim ze by se tam lidem libilo vic nez s temahle omezenima. Kazdopadne verim ze nejvetsi problem je pouze v budove.
Jan
23. 05. 2007 | 02:32:08
+0 | -0

piti na placu

Když se podívate na tu mapku, tak jsou na placu nakreslene dva bary po cele sirce. Z toho si vydedukuju, ze se na place pit bude moct, Cest!

23. 05. 2007 | 02:24:52
+0 | -0
Neodpustim si jeste jednu poznamku k acidova prispevku. Sazka Arena je jediny prostor v republice, kde lze Sensation usporadat po technické strance. Nikde jinde totiz neni potrebna vyska stropu a nikde jinde nelze ze stropu zavěšovat několikatunové dekorace.



A snad ještě tem, co nadávají na cenu akce a přitom si na party pomalu nemuzou ani uprdnout. Je potreba si ale take uvedomit, ze Sensation je mnohem nakladnejsi akce, nez Transmission apod., od čeho se samozřejmě musi odvijet i cena vstupenky.



Ja nevím, přide mi, že ani nemate radost, že je Sensation konečně v Čechách.



A nakonec všem těm, kteří tolik lituji, že si vstupenky koupili. Rád je od vás koupim, ale jsem si na 1000% jist, že byste ji neprodali ani za dvojnásobek, za ktery jste ji pořídili :o)

23. 05. 2007 | 02:08:51
+0 | -0

2 ozzby

a proc ne? ja bych to bral. at si priste poradatel rozmysli, kde udela party a kde ne. jestli chce delat party v sice hezkym prostoru, ale s takovejhlema trapnejma omezenima, tak mu na ni priste stejne neprijde tolik lidi. a radsi budu v t-mobile arene, kde bude probihat vse normalne se satnama, tak jak jsme zvykli, nez hezka sazka,kde nesmim pit, kourit, mit batoh a kde neni satna. k cemu je takovej prostor? k ho*nu
Peta
23. 05. 2007 | 01:34:55
+0 | -0

SW

Jen comment k zákazu kouření: velká pochvala pro organizátory, konečně mě tam nebude nikdo otravovat s cigaretou v ruce - normální je totiž nekouřit!

22. 05. 2007 | 22:55:20
+0 | -0

ad Zvěř

"VYHOZEN Z AKCE ZA KOUŘENÍ NA PARKETU" Tak tomu řikam potupa pro kaliče... :))

To jestli budou nahánět každýho kdo se po pár pivkách zapomene a dá si na place cíčko tak to bude spíš jak na CZT05 než na SW... třeba budou mít drábové hadry černý aby ladili s okolim... " hele Franto kterej to byl s tim cigárem? .... No přece ten co má to bílé triko" hahahahahahahahahaha

úschovna před arénou? to tam budou házet někam na hromadu..... a za trest to bude hlídat Pepa protože nechytil toho chuligána s tim cigárem :)))

22. 05. 2007 | 22:37:38
+0 | -0
rozhodnuti vyrazit na SW jsem ponechavala na posledni chvili.ted vim ,že rozhodne nepojedu NEPOJEDU
Zobrazit další komentáře   >>
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika