Electronic Connection - jak to bude

Electronic Connection - jak to bude

28. 04. 2008  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
(aktualizováno) Dnes se nám po delší době podařilo spojit se s pořadateli, za které nás Martin Hloch ubezpečoval, že není důvod akci nijak podezřívat. Spekulace o přesunu party do Malé sportovní haly byly pořadatelem vyvráceny.
Přesto vše ale nad akcí zůstává stále mnoho otazníků, které doposud nebyly zodpovězeny a partypeople (především pak ti s již zakoupenou vstupenkou) netrpělivě čekají na své informace. S pořadateli jsme dnes v těsném kontaktu a bereme si za úkol přinést během dnešního dne co nejvíce důležitých informacích. Nutno podotknout, že z celkového přístupu pořadatelů k party Electronic Connection jsme znepokojeni.

(aktualizováno) Tato zpráva rozvířila dlouhé ticho před party  Electronic Connection.  Informace o možném přesunu  party do Málé sportovní haly byly pořadatrelem vyvráceny (důvod jejich spekulace nám nebyl oznámen). Každopádně tímto potvrzujeme, že akce zůstává na původně plánovaném místě, tedy v Aréně HC Sparta Praha.

Na základě dnešního vyvolaného tlaku se nám podařilo získat od pořadatele všemi očekávaný časový line-up akce. Last info pak máme slíbené na středu 30.4.2008 a již nyní víme, že nás v pátek v T-Mobile aréně čeká na deset laserů (včetně plnobarevných). Vizualizaci party dále podpoří řada performens, videoprojekce od Cube Vision, speciální "suchý" 3D efekt vodní stěny a také překvapení z barrandovských ateliérů.

V páteční dopoledne očekávajte na našem serveru fotky z příprav.

Line-up:

19:00 - open
20:00 - Martin Hloch
21:30 - Dave Spoon
23:00 - Sébastien Léger
00:30 - Pete Tong
02:30 - Cosmic Gate
04:00 - Johan Gielen
05:30 - LayDee Jane vs. Fred Baker
07:00 - end
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELECTRONIC CONNECTION

Pátek 2. 5. 2008
Vstup: Předprodej 550 Kč, na místě 700 Kč
Vystupují:
Pete Tong, Cosmic Gate, Sébastien Léger, Dave Spoon, Johan Gielen, Fred Baker, LayDee Jane a Martin Hloch
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika