Pojďte na Sperm Festival 2011

Pojďte na Sperm Festival 2011

07. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
O velikonocích lidé masově opouštějí město, kluby – jestli vůbec otevřou - zejí prázdnotou, největší kulturní povyražení je jít si dát klobásu do jednoho ze stánků na Staroměstské náměstí. Ne tak docela! Letos se v Praze o velikonocích, tj. od pátku 22. do neděle 24. dubna koná 5. ročník Sperm Festivalu!
Slavit na chatě můžete kdykoliv jindy, ale festival je tady pro Vás jen jednou ročně. A to ne ledajaký. Přiveze čerstvá jména jako například australskou indie-popovou tlupu Architecture in Helsinki,   kteří právé vydávají dlouho očekávané album, legendárního DJ a zakladatele labelu Border Community Jamese Holdena, trojku Brandt Brauer Frick nebo zástupce německého labelu Freude-am-Tanzen Mathiase Kadena a Monkey Maffia. Další si snadno dohledáte na webu sperm.cz.



Výhody pražského městského festivalu jsou nad slunce jasné: kolem 3000 snadno dostupných restaurací všech katerogií i druhů, 1500 ubytovacích zařízení (sprcha a postel přijdou přespolním vhod), přes den se dá courat po galeriích, památkách, ZOO, Botanické zahradě, plavat v jednom z 20ti bazénů, nebo se jen tak válet v parku.

V MeetFactory se rozhodně nudit nebudete. Kvalitní hudba. Audiovizuální WOW počiny. O plný žaludek se nám postará GastroSperm se svými Quesadillas, Tajiny, Veg Burgery i po domácku vyrobenými Cupcakes. A po loňských dobrých ohlasech na nekuřáckou neděli bude letos festival bez cigaret celý.

Bonusem jsou lístky zdarma pro nejlepší z Vás! Pro ty, kteří dočetli článek do konce, nekoukaj jenom na obrázky a pošlou nám fotku na téma Sperm vs. Velikonoce. Všechny fotky budou ke shlédnutí na našem FB. Ta, co dostane nejvíc likes, vyhrává 2 x festivalový pass a novou desku Architecture in Helsinki. Druhého vítěze vybere odborná porota. Ten si odnese 2 x páteční vstup a poslední desku Soom T & Disrupt. Fotky posílejte na mail eva@sperm.cz.

www.sperm.cz


Dodal: Eva Mala, PR Sperm festival
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SPERM FESTIVAL

Pátek 22. 4. 2011 až Neděle 24. 4. 2011
Vstup: pátek 290/390 sobota 290/390 neděle zdarma
Vystupují:
Architecture in Helsinki, The Russian Futurists, Erotikon + Forma, James Holden, Brandt Brauer Frick, Mathias Kaden, Monkey Maffia, Kate Wax & Band, Martyn, Pjoni & Ink Midget, Napszyklat, Stroon a další
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
hmmm
12. 04. 2011 | 12:11:55
+0 | -0
2KM: supr info cose cení ! btw: a monkeymofia žije! :O

09. 04. 2011 | 01:24:07
+0 | -0

Blýskání na lepší časy!

V zemi,kde dj Sasha nevystoupil již téměř jednu dekádu,se možná začíná,

sice hodně pomalu,ale o to snad i jistěji,zřejmě blýskat na lepší časy.Loni pár desítek lidí zůstalo v rámci Electronic beats přítomno produkce dj Hella,stejně tak lońskou sezonu v brně otvírali hodně extra Extrawelt,za měsíc,jinak v dramaturgicky příšerné Roxy bude skládat svůj reparát právě Sashův parťák John Digweed a v tuto chvíli,kdy píšu tyto bohulibé řádky,by měl ve Watergate v Berlíně zrovna vystupovat samotný James Holden.Pokud by lidi nebyli jen tupečci bez vkusu,dost by tuto skutečnost ocenili:Po mnoha letech,kdy nás neustále tento panáček objížděl na trace Vídeň,Budapešť,Berlín a třeba i lipsko a Mnichov se i on po 10 letech vrátí do města kulturního skanzenu,třikrát vivat,vivat,vivat!A kdo chce opravdu zažít krapet toho nefalšovaného,kvalitního psycha,ať o velikonoční neděli těsně po půlnoci nechybí v Meetfactory,protože to může být kvalitativně(ne tak zcela,spíš vůbec ne stylově)podobný zážitek,jako absolvovat vystoupení pana Garniera.A ohledně minimalu nás pak napadá už jen milé jméno Hawtin..
SOUTĚŽTE
SPERM FESTIVAL, 22. - 24.4. MeetFactory
2x weekend pass, 2x CD Architecture in Helsinki
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika