Chceš na Jamese Holdena zadarmo?

Chceš na Jamese Holdena zadarmo?

11. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Program legendárního Sperm festivalu nabídne od 22. - 24. dubna několik desítek hudebních vystoupení, audioviuzálních představení, projekcí a workshopů. Jedním z letošních headlinerů je i ceněný britský vizionář a dj James Holden. Chcete ho slyšet? Pak zkuste štěstí v naší soutěži! Hrajeme o 2 x festivalový pass a k tomu přidáváme ještě novou desku Architecture in Helsinki. Více informací najdete v článku.
Tak jako v předešlých ročnících, drtivá většina umělců si na festivalu odbude svojí domácí koncertní premiéru. Mezi prvními oznámenými umělci jsou australští elektro popoví Architecture in Helsinki, talentovaný Brit James Holden, holandský dubstepový matador Martyn, Švýcarka Kate Wax s kapelou nebo tříčlenný německý projekt Brandt Brauer Frick, který novátorským způsobem spájí prvky orchestrální akustické kompozice s minimal technem. Vizuální program zastoupí například domácí Forma s ozvučováním klasického němého filmu Gustava Machatého Erotikon, z Turecka přijedou představit svůj přístup k tvorbě vizualizací Candas Sisman a Denis Radev a to jak v audiovizuální performance, tak přednáškou.

Chceš jít na Jamese Holdena či Architecture in Helsinki úplně zadarmo? Pak zkus štěstí v naší soutěži! Stačí zodpovědět jednoduchou otázku.

O co hrajeme: 2x weekend pass, 2x CD Architecture in Helsinki

Otázka: Jak se jmenuje nová deska formace Architecture in Helsinki?

Váš tip:


Jméno:


Příjmení:


Email:




Soutěž bude vyhodnocena 21. 4. 2011

www.sperm.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SPERM FESTIVAL

Pátek 22. 4. 2011 až Neděle 24. 4. 2011
Vstup: pátek 290/390 sobota 290/390 neděle zdarma
Vystupují:
Architecture in Helsinki, The Russian Futurists, Erotikon + Forma, James Holden, Brandt Brauer Frick, Mathias Kaden, Monkey Maffia, Kate Wax & Band, Martyn, Pjoni & Ink Midget, Napszyklat, Stroon a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SPERM FESTIVAL, 22. - 24.4. MeetFactory
2x weekend pass, 2x CD Architecture in Helsinki
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika