Abstract Elements  na Volnym Průběhu Crossem

Abstract Elements na Volnym Průběhu Crossem

19. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Druhé vydání Volnýho Průběhu Crossem se odehraje 14. října. Tentokrát svůj originální pohled na drumandbass předvedou ruští inovátoři Abstract Elements z labelu Exit, projekt, za nímž stojí Bop a Diagram, dobře známí i svoji sólovou tvorbou.
Nejvýraznější zástupci petrohradské elektronické scény, která se soustředí kolem formace Microfunk, jsou zavedení temným a velmi minimalistickým pojetím dnb, znají je především milovníci autonomic soundu a příznivci dBridgeova vydavatelství Exit. V Praze a vůbec mimo Rusko se živě předvedou poprvé, na párty Volnej Průběh Crossem odehrají back2back set.



Line up na horní stagi doplní pražská skupina djů Volnej Průběh, za níž stojí Touchwood, AhZ, Stanzim, Rade a Nitrous. Set odehrají taky D-Resist a Papaya z karlovarské formace Deepness. Dolní stage na různých tempech ovládnou Nika 77 a Dialect. O vizuální stránku večera se postarají Dílnafilm vjs.



Volnej Průběh Crossem je večer, kter© českému publiku chce představovat deepovější experimentálnější formy elektroniky a jména, která by se u nás jinak asi nikdy neobjevila. Důraz je kladen i na vizuální stránku noci a kvalitní zvukové zázemí. Na úspěšném prvním vydání vystoupili Consequence a Synkro.

www.facebook.com/volnej.prubeh

Dodal: Ondřej Golis
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VOLNEJ PRŮBĚH CROSSEM 02

Pátek 14. 10. 2011
Vstup: 70 Kč, po 21h 100 Kč
Vystupují:
Stray, Volnej Průběh djs, D-Resist&Papaya, Nika 77, Dialect
 Vjs: Dilnafilm
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika