Na Volnej Průběh Crossem 02 dorazí Stray

Na Volnej Průběh Crossem 02 dorazí Stray

13. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Organizátoři party Volnej průběh Crossem doslova do poslední chvíle dělali vše, co bylo v jejich silách, abych ruský projekt Abstract Elements do Prahy dostali. Volali na ministerstvo zahraničí, mluvili přímo s českým konzulem v Petrohradě, nic ale nepomohlo.
Důvod zamítnutí víz našich hostů zní až mrazivě: český konzul uvedl, že se mu “kluci moc nezdáli“, a tak jim víza raději nedal. Jako další důvod přidal, že hotel nepotvrdil rezervace na jejich jména. Přijde nám hrůzné, že je v dnešní době o někom možné rozhodovat na základě pouhých dojmů. Do poslední chvíle jsme se konzula snažili přesvědčit, že Bop ani Diagram nechtějí rozvrátit ČR ani zde rozšířit řady milé mafie, nakonec však definitivně podlehl svým dojmům. Pravidla jsou přece pravidla. Na případné přezkoumání rozhodnutí má úřad měsíc....Je nám líto, že jsme se stejně jako řada dalších promotérů přesvědčili o velkém riziku bookování umělců z Ruska.

I když jsme se stejně jako vy půl roku těšili na Abstract Elements, máme za to, že náhradu jsme sehnali více než důstojnou. Zítra v Crossu vystoupí Stray, jehož jsme do budoucna stejně měli v hledáčku. Tento mladík z Leedsu má na kontě spolupráci se značkou Exit, Critical nebo Medchool nebo Blu Mar Ten. Jméno si udělal i jako skvělý dj a všem vzkazuje: “Přivezu s sebou kopec zbrusu nových autonomic skladeb“. Jeho tvorby si dokonce všiml samotný Helios, který ho rovnou požádal o remix.

stray

Jako na prvním vydání se můžete těšit na vynikající zvuk od Quadrant Sound System a speciálně připravené projekce od Dílnafilm vjs, vstup do 21 hodin bude 70, po 21 hodině 100 korun.

www.facebook.com/volnej.prubeh

Dodal: Ondřej Golis
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VOLNEJ PRŮBĚH CROSSEM 02

Pátek 14. 10. 2011
Vstup: 70 Kč, po 21h 100 Kč
Vystupují:
Stray, Volnej Průběh djs, D-Resist&Papaya, Nika 77, Dialect
 Vjs: Dilnafilm
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika