Expectation v Chapeau Rouge

Expectation v Chapeau Rouge

17. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 28.10.2011 odstartuje premiérová akce česko-nizozemského přátelství ze série Expectation, kterou tentokrát Expevents pořádá ve vyhlášeném pražském klubu Chapeau Rouge sídlícího nedaleko Staroměstského náměstí na adrese Jakubská 2, Praha1.
Pořádaná akce má za cíl přiblížit českému publiku mladé nizozemské talenty. Někteří z nich velmi rychle dobývají světové hitparády a jsou uznáváni svými úspěšnějšími kolegy v oboru nynější dance music.

Nově zrekonstruovaný prostor v podzemí klubu otestují zahraniční i domácí DJs. Není žádným tajemstvím, že z Nizozemí pochází nejvíce DJů na světě a tento večer vystoupí dvě holandské hvězdy, které už nyní šlapou na paty jiným DJským velikánům

Setrise
Setrise aka Melle Bakker je novou taneční senzací z Utrechtu v Nizozemí. Jeho produkce jsou často podporovány jmény jako: Tiësto, Armin van Buuren. Dokonce Benny Benassi ho požádal o remix dnes již slavné klasiky ´´SATISFACTION´´ a tuto předělávku masivně podporoval Paul van Dyk po dobu několika měsíců. V loňském roce jeho remix legendární "Kernkraft 400" byl jedním z největších tracků vůbec, a byl jím právě Armin van Buuren, který ho nazval svým nejoblíbenějším trackem svých setů.

Letos v létě Armin van Buuren dokonce požádal Melleho, aby společně s Ferry Corstenem a Markusem Schulzem zahrál na festivalu ELECTRONIC FAMILY v Amsterdamu. Také většina house/trance DJs po celém světě Melleho ve svých setech podporuje. Jeho tracky zařazuje většina světových rádií do svého vysílání. Melle rozšiřuje svůj zvuk po celé Evropě po boku umělců jako například: Eric Prydz, The Crookers, Cosmic Gate, Scot Project, Rank 1, Jochen Miller, Sean Tyas, John O´Callaghan, DJ José, Johan Gielen, Mark Sherry, Yoji, Bas & Ram a mnoho dalších.

Britský MIXMAG mu přidělil titulek ´´dech beroucí a přesvědčivý´´. Od tohoto nadějného 20-ti letého mladíka můžeme očekávat ještě mnohem více.

Kay Wilder
Kay Wilder je bezesporu jedním z posledních slibných členů holandské Djské scény. Nenadarmo Kaye osobně vyzvala DJská jednička ve světě ,podle DJ Magu, Armin van Buuren, aby si zahrál na letošní akci "A State of Trance 500" v Den Bosch, kde Kay Wilder zahrál působivý živý set pro tisíce členů mezinárodní trance rodiny.

V roce 2010 Kay Wilder a Setrise společně pracovali na jejich první tracku "Poetry Clash", který se stal mezinárodně úspěšným za podpory velkých jmén jako Lange, Ernesto a Bastian, Above and Beyond a mnoho dalších. Kayův nejnovější singl "Bringing People Together" vznikl původně jako oficiální hymna pro největší venkovní taneční festival v Holandsku: Dancetour. Track získal ohromný mezinárodní úspěch a je uveden na CD kompilaci Ministry of Sound bývalé světové DJské jedničky Paula Oakenfolda.
Kayova hudba spadá pod široký okruh EDM. Hlavně ovlivněná styly trance, electro a house v kombinaci s lehce popovějšími prvky. Kay je známý svou jedinečnou a unikátní spoluprácí ať už s celou kapelou, houslisty, VJs nebo bicí. Jeho myšlení za hranice všednosti a jeho příspění do nizozemského popového hudebního průmyslu ho vedly k nominaci na prestižní cenu Frisian Popmusic 2010.

Kay Wilder je populárním DJem na mnoha velkých akcích v Nizozemí, jako např.: Beach Club ( předtím Bloemendaal aan Zee ), the High Contrast Night, Club Noa (zvolený nejlepším klubem Nizozemí) a Dancetour festivaly. V roce 2010 začal Kay svou mezinárodní kariéru v zemích celé Evropy a svůj český debut měl na akci EXPECTATION v pražském klubu Touster.

Na konci léta byl na jedinečném turné v Afgánistánu. Kde byl prvním a jediným umělcem, který hrál na exkluzivní show pro více než 3000 členů jednotek ISAF na letišti v Kandaharu.

SPARK7
Petr Leško aka Spark7 se narodil ve Frýdku-Místku. O hudbu se zajímal už od dětství a vždy byl ohromen zvukem klavíru. Na klavír se začal učit hrát ve věku 13 let. Časem více poslouchal elektronickou hudbu. Čím více poslouchal žánr trance, tím víc ho lákalo vytvářet svou vlastní produkci.

Jeho velké ambice jsou důvodem, proč na sobě tvrdě pracuje jako producent. I když je mu teprve 19 let, jeho hudba už dosahuje velmi vysoké kvality a podpory předních světových DJs jako jsou Armin Van Buuren, Markus Schulz, Paul Oakenfold, Aly & Fila, Sied Van Riel, Roger Shah, Bobina, Sean Tyas, Kyau & Albert nebo třeba Simon Patterson. Dnes už Petr vydal tracky na labelech jako Armada Music, Black Hole Recordings.
Doposud nejúspěšnějším počinem producenta je určitě track s názvem Lightness, který si získal support v A State Of Trance - show Armina van Buurena, a dále byl obsažen na kompilaci Andyho Moora - Breaking The Silence, Vol. 2. Nyní Petr začíná i s DJingem, a právě na této akci to bude jeho premiéra!

Milan Kroužil

Milan Kroužil začal svojí kariéru počátkem 90. let v rádiu Golem, kde měl svoji rádiovou show zaměřenou na black music. Byl členem kapely Black and White Story Band.

Od roku 1999 má rádiový pořad s názvem CLUBMIX orientovaný na taneční a nezávislou scénu. Celých 5 let byl hlavním sponzorem pořadu klub Radost FX. V jeho show se vystřídala celá řada známých jmen jako :Armand Van Helden, Carl Cox, LTJ Bukem, David Morales, Faithless, Express 2,Jerry Ropero, Corvin Dalek, Olav Basoski, dj Tráva, Neo, Michael Burian, Lucca.....

Hrál na třech různých festivalech Mácháč, Summer of Love a Creamfields. Byl rezidentem klubu Misch Masch, kde si zahrál i s Patrickem Hagennarem.

Nyní můžete slyšet jeho pořad CLUBMIX v nedělní podvečer na Dance radiu.

David Justian
David Justian se začal zajímat o taneční hudbu od roku 1997, koncem roku 2000 se pouští do samotného hraní. Zpočátku to byly komerčnější skladby, ale po nějaké době se začal věnovat undergroundu. V jeho setech najdete hluboké trancové zvuky, přes house, electro až k progressivu.

Hlavním zlomovým bodem v jeho kariéře byl rok 2004, kdy se také pečlivě začíná věnovat vlastní produkci. Zahrál si v klubech: Fragola, Le Mirage, JET SET, O2, Gecko, Sýpka, Inside, Manana Music Bar, Molotow, Vertigo, Styx, Chateau rouge, Červ, Guru, World Club, Mystery a mnoho dalších….

Po boku DJs: Kay Wilder /NL/, Subgate, Chris Sadler, Carrione aka DieselPhunk, Tuta ,MCB, K-SANDRA, ELITE,Martin Hájek, Petr Hauz, Sunafera, The Progressive Brothers, N-Zym, Irvin Small, Fabio Guitierez, Luis lamborghini, Houba, Kouba, Daemon, Daun, DJ Men, a mnoho dalších.

Jeho produkci můžete znát z jeho vlastní rádiové show s názvem The Selection Of David Justian na českém Fun 1 Station a německém rádiu Trancefan.de.

Dodal: David Justian
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EXPECTATION

Pátek 28. 10. 2011
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
SETRISE (nl), Kay Wilder (nl), Milan Kroužil, David Justian, Spark7
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
EXPECTATION, 28.10. Chapeau Rouge
2x2 vstupy + 4 šeky na 500 Kč do prodejny DIESEL Mania
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika