Above & Beyond přijedou v září do Prahy

Above & Beyond přijedou v září do Prahy

13. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britská formace Above & Beyond vystoupí 15. září 2012 v klubu SaSaZu. V ČR již vystoupili dvakrát na halové noci Transmission, teď však budete mít možnost vidět jejich premiéru i v klubovém prostředí. Vystoupení proběhne v rámci turné Group Therapy k jejich poslednímu stejnojmennému albu, které vyšlo v roce 2011.
První singl z posledního alba, „Sun & Moon“, který vyšel do světa v březnu 2011, se okamžitě vyšplhal na přední příčky všech světových hitparád, stejně jako následující skladba „Thing Called Love“, „You Got To Go“ a „Love Is Not Enough“. Není tedy žádným překvapením, že časopis Mixmag toto album označil za nejlepší album roku 2011.

Populární trio Above & Beyond patří mezi současnou špičku na elektronické taneční scéně, díky své nadčasové produkci s renomovanými zpěváky, plné upliftingového trancu. Above & Beyond vlastní také renomovaný label Anjunabeats, který vydává produkci zaměřenou na trance a progressive. Kromě jiného mají také vlastní radiovou show, Trance Around The World. Jejich skladby jsou běžně hrány dalšími světovými DJs po celém světě jakými jsou Armin van Buuren, Gareth Emery, Ferry Corsten, ATB, či Kyau & Albert. V současné době se drží na páté příčce v anketě Top 100 DJ Poll časopisu DJ Mag.



Více informací najdete na www.unitedmusic.cz

Dodal: Pavla Mariková, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ABOVE & BEYOND GROUP THERAPY

Sobota 15. 9. 2012
Vstup: 490 Kč - 690 Kč, na místě 790 Kč, VIP 1 990 Kč
Vystupují:
ABOVE & BEYOND OLIVER SMITH MR. PIT N-RICO
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika