N-Rico: Jediný český dj na Group Therapy

N-Rico: Jediný český dj na Group Therapy

12. 09. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 15. Září bude světově známá britská tranceová skupina Above & Beyond pořádat v klubu SaSaZu svoji show „Group Therapy“. Above & Beyond přijede doprovodit také anglický dj Oliver Smith a rumunský Mr. Pit. Českou vlajku bude nad hlavou pomyslně držet trancový N-Rico. 15. září bude velký den pro českou trancovou komunitu.
N-Rico, vlastním jménem Roman Vyvial, se narodil 6. Července 1982 ve Frýdku-Místku a je jednou z rostoucích tranceových senzací u nás. Během několika let udělal obrovský pokrok ve svém DJingu a tato party je výsledkem a zároveň uznáním jeho tvrdé práce a snahy. Dosud hrál také v několika prestižních českých klubech jako je např. Mecca v Praze, nebo Fabric v Ostravě a měl možnost vystoupit vedle DJských jmen, jako např. Marcel Woods, Artento Divini, Manuel le Saux, Thomas Coastline, Laydee Jane a Martin Gredner. Pořádá také vlastní klubovou noc „Tranceformation“ a vydal i svůj první track s názvem „Sonar Impulse“.

N-Rico při hraní upřednostňuje čistý trance a užívá si také euforické upliftové pasáže. Nicméně na klubových akcích, jakou bude i tato sobotní, se nebojí zahrát trochu tvrdším a energičtějším stylem techtrance, čímž pokaždé dostane své publikum do vroucí euforie.

n-rico

„ Mojí největší motivací a odměnou je, vidět, že lidi moji hudbu naplno prožívají, na jejich tvářích se tvoří spokojený úsměv a jsou plní pozitivní energie, .. to je pak k nezaplacení“ říká N-Rico. „ Klub, lidé, moje hudba a já jako DJ, bychom se měli spojit do jednoho. Moc si to přeji a doufám v to, že se to stane také tuto sobotu. Je to pro mě vzrušující a jsem hrdý, že můžu vystupovat po boku takových velkých jmen a reprezentovat Českou Republiku“, doplňuje.

N-Rico rád komunikuje s publikem a podle jeho nekonečného úsměvu lze usoudit, že láska pro trance a jeho profesi je ryzí.

Party „Above & Beyond Group Thereapy“ pořádá United Music, která rovněž organizuje halové párty Sensation White a Transmission. United Music zastává vysokou kvalitu zvuku a osvětlení, DJů a celkové show.

www.mixcloud.com/Nrico/
www.facebook.com/UnitedMusic

Dodal: Martijn van den Berg
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ABOVE & BEYOND GROUP THERAPY

Sobota 15. 9. 2012
Vstup: 490 Kč - 690 Kč, na místě 790 Kč, VIP 1 990 Kč
Vystupují:
ABOVE & BEYOND OLIVER SMITH MR. PIT N-RICO
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika