Line up k Above & Beyond Group Therapy

Line up k Above & Beyond Group Therapy

29. 08. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 15. září navštíví Prahu Above & Beyond s jejich show Group Therapy. V SaSaZu bude postavena standardní produkce „Group Therapy“ show, jakou můžete vídat na jejich světovém turné. Kromě populární dvojice se můžete těšit na další skvělé umělce, kteří vás provedou celou nocí.
OLIVER SMITH

V Mixmagu jej popisují jako “to nejlepší co se mohlo stát tranceové hudbě ”, DJ a producent ze Spojeného království, který je považován za jednoho z největších talentů z labelu Anjunabeats. Velmi úspěšný DJ a producent vydal nespočet úspěšných releasů, a vystupuje v největších klubech po světě. Stejně jako v Londýně, i v Praze se Oliver Smith postará o start „Group Therapy“ show.



Mr. PIT


Rodina a přátelé ho znají jako Adriana Ivana, ale pod pseudonymem Mr. Pit za posledních 5 let vypouští do světa tanečních parketů jednu taneční pecku za druhou. Mr. Pit, právoplatný člen stáje Coldharbour, který do svých raných jednodušších a uhlazených harmonických melodií postupně přidal ostřejší, kostrbatější prvky jeho hudby, kterou teď bere více od podlahy. Mr. Pit se postaví za djský pult po Above & Beyond.



N-RICO


Vlastním jménem Roman Vyvial, dj N-Rico bude reprezentovat Českou Republiku. Tenhle pražský talentovaný trance DJ je znám díky svým energickým setům plných euforických a upliftových soundů. Dává přednost takovému stylu trance music, ze kterého vyzařuje hodně energie a navozuje skvělou atmosféru. N-Rico stále hledá nové příležitosti předvést, co umí, a my jsme si jisti, že sobota 15. září bude další z nich. N-Rico bude show „Group Therapy“ uzavírat, a pohraje si s posledními zbytky vaší energie.

www.sasazu.com

Dodal: Pavla Mariková, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ABOVE & BEYOND GROUP THERAPY

Sobota 15. 9. 2012
Vstup: 490 Kč - 690 Kč, na místě 790 Kč, VIP 1 990 Kč
Vystupují:
ABOVE & BEYOND OLIVER SMITH MR. PIT N-RICO
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika