Imagination Festival opět udeří na ČR

Imagination Festival opět udeří na ČR

27. 06. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Pokračování úspěšného jarního Imagination Festivalu na sebe nenechalo dlouho čekat. Na oficiálních stránkách bylo oznámeno velkolepé pokračování, které se uskuteční 19. října na pražském Výstavišti v Holešovicích, a to hned ve dvou velkých halách! Imagination Festival se tak stává největším indoorovým drum and bass & harder styles festivalem druhé poloviny roku 2012.
Křižíkovy pavilony pražského Výstaviště nabídnou dvě stage, z nichž první – Imagination Stage, se zaměří prioritně na všechny žánry drum and bassu. Hostit ji bude více jak 7 velkých zahraničních jmen a najdete ji v pavilonu B. Druhá – Devastator Stage, se stane útočištěm pro milovníky temné strany drum and bassu, vycházející z jarního konceptu Therapy Sessions a dále mainstream hardcore techna, crossbreedu a frenchcoru. V rámci Devastator Stage se poprvé v České Republice objeví celosvětově známý projekt Art Of Fighters z celku Hardcore Italia, který se proslavil například hymnou k největšímu a nejslavnějšímu hardcorovému festivalu na světě. Devastator Stage bude hostit více jak 6 zahraničních projektů a najdete ji v pavilonu C pražského Výstaviště.

Na Imagination Stagi byly prozatím představeni 2 headlineři. Jedním z nich je Technicolour, který se umístil za Camo & Krooked v anketě Czech Drum And Bass Awards a nechal tak za sebou hvězdy ala High Contrast či Netsky. Druhým je pak Novozélandské duo The Upbeats, známé především svými kolaboracemi s giganty jako Noisia nebo Phace.



Devastator Stage představila jeden z největších hardcorových projektů současnosti. Jsou jím Art Of Fighters, kteří hostili pódia obřích zahraničních festivalů, např. Defqon.1, Emporium, Masters Of Hardcore a mnoha dalších. Zároveň pak vytvořili v posledních dvou letech hymny legendárních akcí typu Dominator či Thunderdome. Druhým ze zveřejněných headlinerů je u nás již velmi dobře známý projekt Katharsys, známý kolaboracemi se jmény jako DJ Hidden, Donny, Counterstrike či domácím Forbidden Society.



Sledujte pravidelně web www.imaginationfestival.cz. S pravidelnými časovými odstupy zde Imagination Festival odhalí další jméno ze svého line upu. Předprodej limitovaných edic vstupenek je spuštěn v síti Ticketportal. Jejich cena bude stoupat s vyprodáním každé edice.

Praha se na podzim otřese v základech. Buďte u toho a staňte se svědky největší podzimní události, která se v České Republice v posledních letech objevila!

Více informací najdete na www.imaginationfestival.cz.
Oficiální facebook stránka: www.facebook.com/imaginationfestival

Dodal: Tomáš Nezval
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IMAGINATION FESTIVAL

Pátek 19. 10. 2012
Vstup: 445 Kč / 555 Kč / 610 Kč
Vystupují:
ED RUSH & OPTICAL, BLACK SUN EMPIRE, ART OF FIGHTERS, THE SICKEST SQUAD, AUDIO, SIGMA, LIMEWAX, KATHARSYS, THE UPBEATS, TECHNICOLOUR, NEONLIGHT, IGOA aka STAN GREWZELL, B-COMPLEX, RIDO, HUNGRY BEATS, COMPUTERARTIST & QO, HANZALL & GASMASK 71, BEAST 67, BLOFELD & THEYA
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika