5 headlinerů Imagination Festivalu

5 headlinerů Imagination Festivalu

22. 07. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Imagination Festival, který se odehraje 19. 10. na Výstavišti v Praze, odkryl další headlinery z line upu! V časových intervalech jednoho týdne jsme se postupně dozvěděli, že na festivalu vystoupí nejen The Upbeats, Technicolour, Katharsys a Art Of Fighters, ale i jména jako je Sigma, Audio, The Sickest Squad, Neonlight či B-Complex.
První limitovaná edice vstupenek je vyprodána, nyní je k dispozici druhá kategorie vstupenek. Křižíkovy pavilony pražského Výstaviště B a C, které budou hostit dvě stage Imagination Festivalu nabídnou zatím tyto zveřejněná jména:

IMAGINATION STAGE

SIGMA /UK/ - Hospital Records, Breakbeat Kaos, Life Recordings
Anglický legendární projekt Sigma, který na své cestě na vrchol spolupracoval již s takovými jmény jako je Dj Fresh a vydal mnoho skladeb na nejslavnějších labelech typu Hospital Records či Breakbeat Kaos, zavítá na podzim do Prahy! S podporou, kterou Sigmě vyjádřili hvězdná jména jako je Andy C či Goldie a čerstvým trackem vydaným na Hospitality Summer Drum & Bass Sessions 2012 se Sigma dere kupředu obrovskou silou již po mnoho let.



AUDIO /UK/
- Virus, Therapy Sessions , Freak, Offkey, Position Chrome
Britský král techstepu a neuro drum and bassu Gareth Greenall, si svou neúnavnou prací a vynikající produkcí vybudoval respekt a podmanil velké množství fanoušků tvrdé dnb scény po celém světě. Dalo by se říci, že kdo nezná Audia tak neví co je techstep. Jeho tracky má v oblibě spousty producentů a DJs po celém světě a díky tomu je uslyšíte snad v každém pořádném tvrdém setu. Na svém kontě má již dvě nabušená alba jenž vyšli na labelech Virus Recordings a Tech Freak Recordings a samozřejmě se může chlubit velkým množstvím singlů a spoluprací se jmény jako je Future Signal, Dom & Roland , Panacea, Wrisk, Mackie, Wildchild, Damane, Mindscape, Inside Info a mnoho dalších.

THE UPBEATS /NZ/
- Bad Taste, Non Vogue
Jedinečný zážitek, kterým je Novozélandský projekt The Upbeats tvoří dvojice Jeremy Glenn a Dylan Jones (aka Terror Snake a Downie Wolf), známá především kolaboracemi s projekty jako je Noisia. Na scéně spolu působí již jedenáct let!

B-COMPLEX /SK/
- Hospital Records, Spearhead, Santorin
Slovenský drum and bassový klenot, který dobyl svět svojí hitovkou Beautiful Lies, získal nespočet ocenění a procestoval se svojí produkcí kontinenty křížem krážem, vystoupí v Praze na Imagination Festivalu již 19. Října! Maťo se dostal se svým osobitým zvukem na věhlasný label Hospital Records a jeho popularita tak dosáhla té nejvyšší úrovně v drum and bassových vodách. Jeho další hity jako Girl With Flower či It’s a funny world úspěch následovaly. Víme, že ho milujete a proto jsme se po jarním vydání s L-Plusem rozhodli, že ani na Imagination Festivalu nebudete o tohoto velikána slovenské scény ochuzeni.



TECHNICOLOUR /UK/
- Technique, Spearhead, Viper, Fokuz
Dj a producent Peter Rogers alias Technicolour, který se umístil jako druhý v kategorii světový producent roku hned za Camo & Krooked v českých Drum And Bass Awards, překonal u českých fanoušků dokonce i takové jména, jako jsou Netsky, High Contrast nebo Chase & Status.

DEVASTATOR STAGE


THE SICKEST SQUAD /IT/ - Audiogenic, R909
Jeden z nejvěhlasnějších frenchcorových projektů na světě, duo s masivní historií, pocházející z Itálie – The Sickest Squad! Hrající již přes deset let, sklidilo jejich nové album Prima Opera několik měsíců zpět obrovské ohlasy. Se zkušenostmi z gigantických akcí jako je Masters of Hardcore či Decibel, spolupracemi s největšími projekty jako je Radium, Lenny Dee či Randy z věhlasného labelu R909 se můžete těšit na skutečně netradiční zážitek.

NEONLIGHT /GER/ - Lifted, Bad Taste, Prspct, Trust In Music, Eatbrain, SOM
V poslední době velmi žádaný projekt Neonlight, který se proslavil především releasy na značkách jako je Trust In Music, Bad Taste, Lifted, Prspct či Eatbrain zavítá na podzim do Prahy! Jejich technická a zvuková preciznost dosáhla takové úrovně, že jejich přímo osvěžující tracky hrají s chutí velké osobnosti temného drum and bassu jako je The Panacea, Black Sun Empire, Optiv či Prolix a spolupracují se jmény jako Mefjus či Miss Redflower!

KATHARSYS /FR/ - Prspct, Counterstrike, Sinuous
Katharsys se v České republice prezentovali již několikrát a pokaždé bylo jejich strhující vystoupení zárukou absolutní kvality. Prezence nejtvrdších zlámaných beatů a přesných mixů to je to co zdobí toto francouzké duo, které spolupracovalo již s takovými jmény jako je Cooh, Counterstrike, The Outside Agency či Forbidden Society.

ART OF FIGHTERS /IT/
- Traxtorm Records, Hardcore Italia
Je nám obrovskou ctí představit Vám poprvé v historii České Republiky jeden z nejlepších hardcorových projektů na světě! Art Of Fighters, kteří vytvořili v posledních dvou letech hymny těch největších a nejslavnějších zahraničních festivalů jako Dominator nebo Thunderdome, přilétnou do České Republiky! Aby toho nebylo málo, přivážejí k nám zároveň nádech a premiéru Hardcore Italia, neuvěřitelné se tak stává i v naší zemi skutečností. Tento historický okamžik, bude hostit Devastator Stage na pražském Výstavišti.

Další jména budou následovat v příštích týdnech.
Předprodej je spuštěn v síti Ticketportal.

Oficiální facebooková stránka se nachází na adrese: https://www.facebook.com/Imaginationfestival
Oficiální událost: https://www.facebook.com/events/390260227705482/
Více informací najdete na www.imaginationfestival.cz

Dodal: Tomáš Nezval, Imagination Festival Crew
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IMAGINATION FESTIVAL

Pátek 19. 10. 2012
Vstup: 445 Kč / 555 Kč / 610 Kč
Vystupují:
ED RUSH & OPTICAL, BLACK SUN EMPIRE, ART OF FIGHTERS, THE SICKEST SQUAD, AUDIO, SIGMA, LIMEWAX, KATHARSYS, THE UPBEATS, TECHNICOLOUR, NEONLIGHT, IGOA aka STAN GREWZELL, B-COMPLEX, RIDO, HUNGRY BEATS, COMPUTERARTIST & QO, HANZALL & GASMASK 71, BEAST 67, BLOFELD & THEYA
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika