Dallas Green s City And Colour poprvé v Praze

Dallas Green s City And Colour poprvé v Praze

26. 08. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Skvělá zpráva pro příznivce té nejlepší akustické hudby! Kanadský folk-rockový zpěvák a písničkář Dallas Green přijede do Prahy se svým projektem City and Colour  9. února, kdy svůj projekt představí poprvé českému publiku v klubu Roxy! Vstupenky v prodeji v síti Ticketpro od pátku 30. srpna.
Green do Prahy zavítal již v minulosti se svoji předešlou kapelou Alexisonfire, vystoupení City and Colour bude však v Praze premiérové. Projekt nedávno vydal v pořadí čtvrté studiové album The Hurry and The Harm, které se umístilo jako horká novinka na 1. místě kanadského žebříčku SoundScan a dosáhlo vysokých pozic také v USA (#16), Austrálii (#4) a Velké Británii (#32). Koncert v Praze zároveň odstartuje následovné turné City and Colour v Německu, kde Greena a jeho kapelu čeká nejméně šest velkých koncertů. Hudební tvorbu City and Colour lze označit za přechod mezi folk-rockem, alternativním rockem a akustickým rockem.
 

Kritiky oceňovaný Green získal hned tři ocenění JUNO (včetně dvou ocenění “Skladatel roku” v letech 2009 a 2012) a 3 platinové desky. Poslední kanadské turné City and Colour se vyprodalo během několika málo minut, společně s mnoha dalšími vyprodanými vystoupeními v USA, Velké Británii i Evropě. City and Colour také vystupovali jako předskokani popové superstar Pink při jejím turné v USA. Jedna z Greenových kompilací, Gasoline Rainbows (2010), obsahuje také skladby Damiena Rice a Amy Kuney.

Formace City and Colour na turné se skládá z následujících členů: Jack Lawrence (basa), Dante Schwebel (kytara), Doug MacGregor (bicí) a Matt Kelly (klávesy, pedálová steel kytara).

Nenechte si ujít tento jedinečný koncert! City and Colour vystoupí v Praze poprvé 9. února v klubu Roxy. Vstupenky jsou k dispozici v kamenných prodejnách a eshopu sítě Ticketpro za 530.- Kč a poplatky.

FB event: https://www.facebook.com/events/1408717406017985/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CITY AND COLOUR

Neděle 9. 2. 2014
Vstup: 530 Kč v předprodeji + poplatky
Vystupují:
Dallas Green - City and Colour (CAN), Hannah Georgas (CAN)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika