City And Colour v Roxy již 9. února

City And Colour v Roxy již 9. února

27. 01. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Před 4 roky vystoupila v pražské Roxy hardcore kapela Alexisonfire, jejíž frontman Dallas Green uchvátil publikum a kritickou veřejnost svým energickým projevem a divokým falzetem. Dallas Green má však i folkovější stránku, kterou předvede s kapelou City and Colour. Máme pro vás soutěž o volné vstupy.
Jeho úspěch dokazují hned tři ocenění Juno Awards (včetně dvou titulů “Skladatel roku” v letech 2009 a 2012) a tři platinové desky.  V neděli 9. února se Dallas Green vrátí na místo činu, tentokrát ale přijede představit právě City and Colour.
 

Uslyšíme průřez jeho bohatou tvorbou od starších hitů jako The Girl nebo Comin' Home až po současné The Hurry and the Harm a Thirst. V rámci evropského turné se kromě Prahy zastaví také v největších městech Velké Británie, Francie nebo Německa. Na jaře se poprvé zavítá i na jeden z největších světových festivalu, na kalifornskou Coachellu. Na pražském vystoupení Dallase Greena stejně jako během celého evropského turné podpoří jeho krajanka a úžasná písničkářka Hannah Georgas. Autorka tří studiových alb má na kontě taktéž nominace Juno Awards nebo kanadskou verzi ceny Mercury, Polaris Music Prize.

Do jemnocitného folku se budeme moci zaposlouchat naživo již 9. února od 20 hodin v pražském klubu Roxy, vstupenky za 530,- + poplatky jsou stále ještě v prodeji v rámci sítě Ticketpro - už jich ale moc nezbývá, tak dlouho neváhejte s nákupem!

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1408717406017985/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CITY AND COLOUR

Neděle 9. 2. 2014
Vstup: 530 Kč v předprodeji + poplatky
Vystupují:
Dallas Green - City and Colour (CAN), Hannah Georgas (CAN)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika