Ripperton na Kom!ksu

Ripperton na Kom!ksu

29. 10. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V roce 2008 vydal švýcarský producent Ripperton remix skladby Nude od Radiohead. Od té doby se produkce z jeho studia v Lausanne těší čím dál větší mezinárodní oblibě. 5. prosince Ripperton vystoupí (v české premiéře) na dalším vydání party Kom!ks.
Raphael Ripperton dosáhl celosvětového úspěchu ale ještě o pár let dřív jako duo Lazy Fat People, které tvořil s dnes rovněž velmi uznávaným sólovým producentem Mirko Loko.


Jejich cesty se v r. 2007 rozešly a Ripperton se jako sólista nejprve pouští do řady remixů – vzniká zmiňovaný „Nude“ a další pro Beanfield, Laurent Garnier nebo Steve Lawler. Jeho produkce vychází na značkách jako Connaisseur, Ovum (Josh Wink), Rekids (Radio Slave), Dessous (Steve Bug) a Systematic (Marc Romboy).
 

Debutové album „Niwa“ spatřilo světlo světa v roce 2010 na labelu Jorise Voorna Green. Je plné živelného soundu a nádherných melodií.
 

Známá je také jeho producentská spolupráce s Deetronem. EP "Depth Frame“ vzniklo v r. 2011.
 

Druhé sólové album „A Little Part of Shade“ vyšlo vloni znovu na Voornově značce Green. Podílel se na něm např. Hemlock Smith a řada dalších hostů.


Kromě djingu a produkce je Ripperton vlastníkem labelů Tamed Musiq a Perspectiv.

Rippertonova atmosférická hudba zazní už 5. prosince na třetím vydání warehouse party Kom!ks. Nenechte se jeho premiéru v Česku ujít!

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1493934614223254/

Dodal: Michal Ruzicka, BEEF records
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KOM!KS

Pátek 5. 12. 2014
Vstup: 200 - 300 Kč
Vystupují:
Ripperton aka Headless Ghost (Clone, Innervision, CH), Maxxi Soundsystem (Moda Black, Hypercolour, Futureboogie, UK), Schwa, Lumiere, Fatty M
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
KOM!KS, 5. 12. Praha
2 vstupy, CD Shades Of Gray a balíček od Club Mate a Excelent (vyzvednutí na místě)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika