Blíží se warehouse párty a výstava Komiks

Blíží se warehouse párty a výstava Komiks

20. 11. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pro ty, kdo o Komiksu ještě neslyšeli: koncept akce se zrodil v hlavách djů Fatty M, Schwa a Lumiere, kteří vycítili, že lidé jsou přesyceni klasickými jednotvárnými parties. Koncept Komiksu propojuje lidi z mnoha subkultur a skupin, které si mají navzájem co předávat a tím se zároveň oboustranně inspirují. Tím se dostáváme k příštímu Komiksu s hlavním zaměřením na vizualizace, video art a mapping v pop-art a komiks duchu.
Tento díl Komiksu se uskuteční na neobvyklém místě v nádherné lokalitě letenského parku v hale Sketa Freestyle Park. Svůj triptich obrazů speciálně vytvořených pro Komiks s názvem ‚Refresh Your Trash‘ zde představí malíř Hynek Polák. Dalším představitelem a propojovacím článkem současného progresivního umění bude absolvent AVU Tomáš Vařiček. Jeho instalace objekt 'Kostka‘ spočívá v projekci algoritmických obrazů uvnitř prostoru vymezeného několikametrovými čtvercovými plástvemi. Po vstupu do instalace se divák ocitne přímo v projekčním prostoru a stane se tak součástí celé Kostky. Writer a umělec Michal Škapa naproti tomu představí svůj pohled na futuristické pojetí civilizace v instalaci ‘Invisible Future Forever‘ (vytvořenou pro EXPO 2010). Instalace jakéhosi futuristického města alá Tron zpracovaného do 3D objektu bude umístěna přímo na skateových překážkách a propojí tak funkci haly s výstavou. Celkový dojem umocní umělci ze seskupení OKO3, kteří budou mít na starosti promítání na hlavní objekt na pódiu za djs a na další objekty, které budou součástí prostoru.
 
Zlatým hřebem Komiksu budou dva mezinárodní hosté s precizní selekcí tracků a osobitou produkcí na těch nejlepších světových labelech. Švýcar Ripperton je klenotem elektronické scény. Je schopen hrát i skládat nádherné deep ambientni lahůdky, které pohladí, na druhé straně pro něj není problém pod pseudonymem Headless Ghost zkomponovat a zahrát syrové industriální techno s prvky acidu.

Další host Maxxi Soundsystem je jeden z nejžádanějších londýnských producentů nové vlny house music. Maxxi vydává na hot labelech jako Hypercolour, Ellum Macea Plexe a Moda Black. Dva headlinery doplní samozřejmě Lumiere, Fatty M s Dj Schwa a jejich lokální hosté, které brzy zveřejníme.
 
A na závěr to nejdůležitější - každý z nás miluje, když na akci zvuk skutečně hraje a basová linka vám promíchá všechny orgány. Na 3. díle Komiksu vás polechtá a následně odfoukne do oblak mnoho KW precizního zvuku. Heslo party: "Pojďme si konečně vychutnat hudbu, která je z daleka, není laciná a na zvuku, kde ji konečně pořádně uslyšíme a pochopíme!"

Dodal: Michal Ruzicka, BEEF records
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KOM!KS

Pátek 5. 12. 2014
Vstup: 200 - 300 Kč
Vystupují:
Ripperton aka Headless Ghost (Clone, Innervision, CH), Maxxi Soundsystem (Moda Black, Hypercolour, Futureboogie, UK), Schwa, Lumiere, Fatty M
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
KOM!KS, 5. 12. Praha
2 vstupy, CD Shades Of Gray a balíček od Club Mate a Excelent (vyzvednutí na místě)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika