Maxxi Soundsystem dalším hostem Komiksu

Maxxi Soundsystem dalším hostem Komiksu

10. 11. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Popularita Sama Wattse AKA Maxxi Soundsystem v poslední době roste raketovým tempem. Není to jen produkcí, která mu vychází na značkách jako Ellum Audio nebo Hypercolour, ale i díky osobitému stylu hraní. Svůj zvuk představí poprvé Čechách 5. prosince na Kom!ksu.
Syn jazzového veterána Trevora Wattse začínal jako drumandbassový DJ.  To se změnilo po návštěvě Glastonbury, kde poprvé uslyšel Orbital. Od drumandbassu přechází na house a techno a pak následuje snad povinná součást kariéry všech DJs – rezidentní noc, clubbing, touring a nakonec se dostává na řadu i produkce.

Remixy jako ‘Shopping Cart’ pro Parallel Dance Ensemble nebo ‘Lose Yourself To Jenny’ pro Kasper Bjorke se staly hity a součástí setů a podcastů DJs po celém světě. Další rmx klasiky ‘Just Let Me Dance’ od Scandal na Nervous hrál v té době snad každý od Avicii až po DJ Harvey.
 

Kromě remixů se Maxxi Soundsystem věnuje i čistě vlastní produkci. Techno pecka ‘Stella’s Way’ přistála na labelu Macea Plexe Ellum Audio, zatímco ‘Regrets We Have No Use’ For na Hypercolour.
 

V mnoha skladbách hostuje jako vokalistka Name One. Singl „One In Three“ vyšel na housovém velikánu Defected.
 

Maxxi Soundsystem vystupuje striktně bez laptopu. Pro jeho hraní je typická komunikace s publikem, sety jsou plné euforie a energie.
 

Přesvědčte se o jeho kvalitách sami 5. prosince na Kom!ksu. S Maxxi Soundsystem tu vystoupí v další domácí premiéře ještě švýcarský Ripperton.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1493934614223254

Dodal: Michal Ruzicka, BEEF records
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KOM!KS

Pátek 5. 12. 2014
Vstup: 200 - 300 Kč
Vystupují:
Ripperton aka Headless Ghost (Clone, Innervision, CH), Maxxi Soundsystem (Moda Black, Hypercolour, Futureboogie, UK), Schwa, Lumiere, Fatty M
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
KOM!KS, 5. 12. Praha
2 vstupy, CD Shades Of Gray a balíček od Club Mate a Excelent (vyzvednutí na místě)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika