Shutdown festival s podtitulem Infinite force

Shutdown festival s podtitulem Infinite force

04. 06. 2021  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Rakouská agentura Revolution event naplánovala na první srpnovou sobotu čtvrtý ročník akce - Shutdown festival. Tentokrát akce nese podtitul Infinite force. V areálu kolem neaktivní nukleární elektrárna budou připravené pro návštěvníky 4 scény - Hardstyle Mainstage, Hardcore Stage, Uptempo / Free style Stage a Raw Stage. Každá ze zmíněných scén láká už teď nejedním zvučným jménem.
Po nucené pauze kvůli COVIDovým událostem se o slovo hlásí opět rakouští kolegové. Zatím to vypadá tak, že Shutdown Festival bude jedním z prvních, ne-li prvním festivalem po pandemii v Rakousku! Po 2 letech festivalové abstinence se festival konečně vrátí v sobotu 7. srpna 2021 na 4 pódia s více než 40 mezinárodními umělcemi v celosvětově jedinečné lokalitě, v areálu neaktivní jaderné elektrárny v Zwentendorfu v Dolním Rakousku. Doufejme, že čtvrtého ročníku jednodenního harderstyles festivalu Shutdown – Infinite force (pozn. redakce bez možnosti kempování) se letos opravdu dočkáme.

Shutdown festival

Minulého ročníku, který byl beznadějně vyprodán, se účastnilo 10.000 návštěvníků, (Pozn.: Lístky letos jsou znovu v prodeji od minulého týdne  za cenu € 73,49 (bez poplatků) www.shutdownfestival.at/de/tickets) – pokud budete chtít získat lísky o € 5 levněji, tak se prosím obraťte na AMBASADORA v ČR pro tento festival - https://www.facebook.com/jan.lukes.908 )

Festival se po  organizační  stránce každoročně zlepšuje. Oddělení vstupů pro organizované zájezdy od vstupu pro ostatní návštěvníky, ztráty a nálezy a stánek s festivalovým oblečením budou opět samozřejmostí. Nebude chybět dostatek stánků s občerstvení, takže nikdo nebude trpět žízní ani hlady. Stejně jako v minulém roce, tak i v tomto roce bude opět zaveden speciálním systémem pro placení – čipový náramek, který se bude dát kdykoliv a bez problémů dobít. V minulém roce jsem uvítal zpětný výkup kelímků a nápojových obalů. Díky tomu byl celý areál relativně čistý.

Aftermovie 2019: https://youtu.be/5ss89Je4SrA

Oznámení LINE UP – část 1 / 4 : https://youtu.be/7ydOMsYLCLY
Aftershock, D-fence, Dr. Rude, F-noize, MD&A, Miss K8, Rejecta, Riot Shift, Sonic Warfare, Sub Zero Project, The Shutdown Forces.
MC DL

Společná výprava na Shutdown festival - Infinite force.
Pokud se chcete zúčastnit festivalu Shutdown festival - Infinite force, tak máte možnost. Na tento event bude vypraven dálkový autobus s kapacitou 53. Odjezd bude z Prahy v sobotu 7. srpna okolo 6.00. Návrat do Prahy bude v neděli 8. srpna okolo 8 hodiny. Do plné kapacity výpravy zbývá pár volných míst. Pokud máte zájem, nebo byste věděli o někom, kdo by měl zájem vycestovat na tento festival, tak navštivte facebook https://www.facebook.com/events/2463249757251177 a přidejte se do události Společná výprava na Shutdown festival 2021 nebo rovnou kontaktujte zprostředkovatele zájezdu honzin@poslouchej.net. Autobus, stejně jako každý rok pojede trasu Praha – Hradec Králové – Brno – Zwentendorf.

Cena zájezdu je odhadována na 1.250 Kč (částka je uvedená za zpáteční cestu z Prahy nebo Hradce Králové. Doprava z Brna bude cca 300 Kč levnější)

Informace k pořádané akci: www.shutdownfestival.at
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHUTDOWN (AT)

Sobota 7. 8. 2021
Vystupují:
Aftershock, D-fence, Dr. Rude, F-noize, MD&A, Miss K8, Rejecta, Riot Shift, Sonic Warfare, Sub Zero Project, The Shutdown Forces. MC DL a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika