Johan Gielen na Amazing City

Johan Gielen na Amazing City

16. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Amazing City pomalu začívá odkrývat karty. Po Oakenfoldovi je venku i druhý headliner, kterým bude tranceový holanďan Johan Gielen - poprvé v ČR.
13. dubna si v T-Mobile Aréně odbude svoji premiéru party Amazing City. Promotéři již začátkem týdne prozradili, že hlavní hvězdou bude Paul Oakenfold, a zároveň uvedli, že se zdaleka nejedná o poslední hvězdu světového formátu. Nyní dokazují, že se nejednalo o plané sliby. „Dalším na seznamu“ je holandský trance DJ a producent Johan Gielen, který vystoupí v Čechách úplně poprvé.

Johan GielenV Holandsku zná jeho jméno každý (i když se Johan narodil v Belgii) a také ho zná pravděpodobně každý milovník trance bez ohledu na svoji státní příslušnost. Čím je tento hudebník tak zajímavý, kromě faktu, že chová zlaté rybičky, rád si zaplave s delfíny a miluje potápění? „Johan Gielen bezpochyby patří k top trance DJs. Jméno si udělal jako producent projektem Airscape, pod kterým vznikl i jeden z jeho největších hitů, track L'Esperanza,“ vysvětluje Petr Procházka z pořadatelské agentury Clear Vision, proč padla volba právě na Gielena. Johan je má na svědomí i spoustu remixů pro velmi známá jména, pro představu: Tiësto, Boy George, nebo Chicane, jeho hudbu využila pro svoji reklamu například Pepsi Cola. Navíc, na pořádné trance party rozhodně nesmí chybět zástupce holandské scény.

„Tento DJ nechybí téměř na žádné zásadní světové trance party, a tak doufáme, že spokojeni budou i návštěvníci Amazing City. Johan Gielen v Čechách ještě nikdy nehrál, takže jde zároveň o jeho DJskou premiéru u nás,“ dodává Petr Procházka. „Další jména budeme postupně zveřejňovat. Rozhodně je ještě stále na co se těšit, chceme dovážet nové a zároveň slavné a kvalitní interprety.“ 

                                    Johan Gilen - Sensation White 2004


Kup si vstupenku výhodněji online!
www.amazingcity.cz

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AMAZING CITY

Pátek 13. 4. 2007
Vstup: online předprodej 550 Kč, na místě 650 Kč
Vystupují:
Paul Oakenfold, Judge Jules, Eddie Halliwel, Johan Gielen, Laydee Jane, Daniel Divoli
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika