Eddie Halliwell uzavírá hvězdnou čtveřici Amazing City

Eddie Halliwell uzavírá hvězdnou čtveřici Amazing City

30. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dnes, na tiskové konferenci společnosti Clear Vision bylo mimo jiné odhaleno i čtvrté jméno party Amazing City, které tak doplní již známou hvězdnou trojici. A kromě angličana Eddieho Halliwella byli odhaleni i první dva domáci zástupci, kterými jsou dle očekávání Michael Burian a Laydee Jane. Ty však narozdíl od Eddieho netřeba představovat.
"Ačkoliv je Eddiemu Halliwellovi teprve 26 let, stihnul už za svoji kariéru nasbírat spoustu ocenění, zahrát si na mnoha významných akcí a přesvědčit vedení BBC Radia 1, aby mu svěřilo vlastní pořad,“ vysvětluje Daniel Trojan z organizačního týmu důvody, které vedly k zařazení Eddieho na line-up party. V žebříčku top 100 DJů časopisu DJ Mag za rok 2005 se umístil na 17. místě a stal se tak nejlépe hodnoceným nováčkem v historii této prestižní ankety. K tomu již dvakrát obdržel cenu pro světového DJe číslo 1 od nejčtenějšího časopisu zabývajícího se taneční hudbou, od Mixmagu.

Eddie HalliwellRaketový nástup na taneční scénu znamenal pro Eddieho Halliwella samozřejmě i zvýšenou pozornost organizátorů parties a open-air festivalů. Díky tomu si tento DJ zahrál například na takových slavných akcích, jako jsou Creamfields, Global Gathering, skotský Colourfest či waleský Escape into the Park. Eddieho vystupování se ale rozhodně neomezuje jen na Velkou Británii. Absolvoval již dvě turné po východní Asii, s Fatboy Slimem si zahrál na jeho turné v Austrálii a na Novém Zélandu, téměř každý měsíc ho mají možnost slyšet i fanoušci ve Spojených státech. A takto bychom mohli vyjmenovat většinu zemí světa, pokud bychom chtěli mít výčet Eddieho vystoupení kompletní.

A co dělá z Eddieho Halliwella tolik oblíbeného DJe? Je to rozhodně jeho vášeň pro hudbu. Když v 15 letech objevil kouzlo míchání hudby, byl ještě příliš mladý na vystupování v klubech. Mohl se tak intenzivně věnovat tréninku a experimentování. Když se pak konečně dostal před dav lidí, okouzlil je nejen svým nadšením a energií, kterou je schopný během svého hraní předat, ale i technickou dokonalostí, s jakou ovládá mixování. „Ne náhodou jsou jeho triky s deskami tak proslulé,“ dodává další pořadatel z Clear Vision Petr Procházka, který je zároveň také DJem. 

Část tiskové zprávy: Ačkoliv jsou umělci tím hlavním, co každého správného hudebního fanouška láká na party, bez dokonalého zázemí to prostě nejde. Proto organizátoři obstarali špičkový zvukový systém L-acoustics, který se postará o to, aby výkony DJů dorazily k publiku v nezkreslené kvalitě a maximálně umocňovaly atmosféru. Speciálně designovaná scéna bude opatřena masivním světelným parkem a v průběhu akce se publikum může těšit na multimediální laserovou show. Jako třešnička na dortu byly angažovány nádherné tanečnice. „Návštěvníci naší party se nemusejí obávat ani dlouhých a otravných front na barech či nedostatku sociálního zařízení,“ dodává Petr Procházka z organizačního týmu.



Kup si vstupenku výhodněji online!
www.eddiehalliwell.com     
www.amazingcity.cz

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AMAZING CITY

Pátek 13. 4. 2007
Vstup: online předprodej 550 Kč, na místě 650 Kč
Vystupují:
Paul Oakenfold, Judge Jules, Eddie Halliwel, Johan Gielen, Laydee Jane, Daniel Divoli
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika