Z tiskové konference Clear Vision

Z tiskové konference Clear Vision

30. 01. 2007  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (4)
Ta proběhla ve středu 31.1. v salonku Bellevue v hotelu Corinthia Towers (krásným výhledem z 24. patra se můžete pokochat z přiložených fotografií). Na konferenci se agentura představila médiím, mluvilo se o plánech do budoucna, kterým je například MTV World Club s Bobem Sinclarem a Eddie Amadorem (opět v T-Mobile Aréně).
Tiskové konference se zúčastnil Michal Hoblík za PR agenturu Aspen, Daniel Trojan (jednatel - marketing), Petr Procházka (jednatel - media a produkce) a Hana Cohen Šašková (booking manažer agentury Clear Vision), a cca 20 novinářů z internetových médií a tisku. Na konferenci chyběl Pavel Kočalka (třetí společník agentury - strategie a finance), který je momentálně služebně v zahraničí. (konferenci nafotil Acid)

clear vision

 (z leva: Michal Hoblík, Daniel Trojan, Petr Procházka, Hanka Cohen Šašková)


Prvím bodem bylo představení agentury Clear Vision
Clear Vision je ryze česká, před nedávnem založená společnost. Jejím cílem je pořádat v Čechách několikrát do roka pravidelné party, zaměřené vždy na jeden styl taneční hudby. „Naše první velká party bude halová akce s názvem Amazing City, která se zaměří na to vůbec nejlepší ze současného světa trance music,“ vysvětloval Daniel Trojan, jeden ze společníků firmy Clear Vision. „Při organizování takto velkorysých akcí vycházíme ze svých zkušeností v kombinaci ve spojení s dalšími lidmi, kteří se na české hudební scéně pohybují už dlouhá léta a mají spoustu produkčních a organizačních zkušeností. Proto se fanoušci nemusejí bát, že by utratili peníze na party, která sice láká na velká jména, ale organizačně selže, jak se v této branži občas bohužel stává,“ dodává Daniel Trojan.

clear vision

„Jsme přesvědčeni, že se nám podaří našimi akcemi na taneční scéně uchytit a ty se tak stanou pravidelnou součástí party kalendáře všech příznivců taneční a populární hudby. Energie a nadšení máme dostatek a nechybí nám ani silné kapitálové zázemí,“ dodává v tiskové zprávě nezúčastněný Pavel Kočalka.

clear vision

Pokračovalo se představením prvního projektu, Amazing City
„Amazing City je pouze začátek naší promotérské činnosti. Moc dobře víme, že jsme si nastavili laťku docela vysoko, ale nehodláme z této úrovně nikterak slevovat,“ nastiňuje plány do budoucna opět Pavel Kočalka. „Další chystanou akcí je červnová party Music World Club, která proběhne stejně jako Amazing City v T-Mobile Aréně a jejímž partnerem bude hudební stanice MTV. Vůdčím stylem bude pro tentokrát house, který budou reprezentovat několik jeho světových hvězd. Zatím prozradíme dvě jména: francouzská superstar Bob Sinclar, kterého zná většina světového obyvatelstva díky letní hymně Love Generation, která byla oficiální skladbou světového fotbalového šampionátu a americká superstar z Los Angeles Eddie Amador, zástupce labaelu Yoshitoshi. Za nás jen dodáváme, že pořadatelé odhadují návštěvnost okolo 9000 lidí a pozitivně vnímame, že Oakenfold je již zaplaceny ve výši 100% (smlouva byla k nahlédnutí). Tak věřme, že neproběhne žádná chřipka, nebo podobné komplikace.

clear vision

MTV World Club s Bobem Sinclarem  a Eddie Amadorem
Momentálně i přes ohlášení tohoto, jejich druhého promotérského počinu, zůstává velký otazník nad datumem konání. Původně se předpokládalo, že party proběhne v červenci, nyní se však uvažuje i o září. Vše záleží na Sinclarovi, který nyní pracuje na své aktuální produkci, avšak termín konání by měl být se stoprocentní platností znám maximálně do konce února. I v tomto případě je stále utajován třetí headliner, se kterým prý ještě není podepsaná smlouva.

clear vision

A co dále?
Celkově tedy chystá společnost Clear Vision na rok 2007 minimálně čtyři velké party v T-Mobile aréně. Zároveň již probíhají přípravy na rok 2008 a čeští hudební fanoušci se prý mají opravdu na co těšit – ať už je jejich srdci blízký jakýkoliv hudební styl. Zatím jen víme, že můžeme počítat s premiérou Amazing City, MTV World Club, Techno halovkou (s licencí z Německa) a zřejmě i s druhým pokračováním Amazing City.

clear vision

clear vision

clear vision

clear vision

                                  www.clearvision.cz  

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AMAZING CITY

Pátek 13. 4. 2007
Vstup: online předprodej 550 Kč, na místě 650 Kč
Vystupují:
Paul Oakenfold, Judge Jules, Eddie Halliwel, Johan Gielen, Laydee Jane, Daniel Divoli
Další informace
4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

20. 07. 2010 | 12:10:59
+0 | -0

Prachy fuč a firma v hajzlu

převedená na nějakýho asociála. Dobrá práce Dando...
ondra
01. 02. 2007 | 09:53:05
+0 | -0
to bude mayday
Vašek
31. 01. 2007 | 20:52:22
+0 | -0
Jako time warp ma Gabo,, ale Mayday bych si teda krutě dal!!!!
gigs
31. 01. 2007 | 19:24:39
+0 | -0
nevíte někdo název německé techno halovky? nějak si nemohu vzpomenout, určitě to nebude žádná mayday a timewarp:-)
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika