Oficiální Line up Cybertronicu II.

Oficiální Line up Cybertronicu II.

29. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (10)
Konečně je Line up druhého dílu Cybertronicu oficiálně na světě. Není sice natolik oslńující, jak vypadal ještě na začátku roku, protože hlavního headlinera Marca V nahrazují belgičtí Filterheadz a Fred Baker, nebo maďarská techno legenda, Dj Budai. Slibovaný  Marco V vystoupí 18.5. na Flédě. 
Hlavní headliner druhého dílu halovky Cybertronic je oficiálně potvrzen. Je nám opravdu velkým potěšením, že se povedlo zabookovat jméno takového formátu a takových hudebních kvalit, jméno, které hýbe současnou taneční scénou, a které je uznávanou ikonou electro-house s velkým „I.“ Není to nikdo jiný než spoluzakladatel projektu „Swedish House Mafia,“ autor světově známého hitu „Call On Me,“ ale především výborný DJ Eric Prydz. Do cesty se v této věci připletlo několik problémů, které velmi obětavě řešili naši přátelé z Maďarska (Tomáš Méheš, Dandy). Nakonec, jak jsme již uvedli v newsce, situaci řeší Hanka Šašková, díky které je již smlouva s Ericem hotová a není tedy důvod k dalším obavám o headlinera.

cybertronic Bohužel tento úspěch je nepříjemně „kompenzován“ ztrátou prvního taháku, o kterém jsme informovali v první tiskové zprávě - tedy Marca V. K tomuto lze jen dodat, že se v žádném případě nejednalo o zlý úmysl ze strany promotéra, ale o velké nedorozumění s managementem umělce. O tom, že se ve vzniklé situaci postaral realizační team Cybertronicu o maximum svědčí fakt, že Marco V zahraje v původně řádně zamluveném termínu 18.5. v brněnském klubu Fléda. Zde ve spolupráci s agenturou Mersey proběhne oficiální warmup na festival Rio de Riviera. Spousta lidí nahlížela na vzniklou situaci také z pohledu „Koupil(a) jsem si lístek na Marca V.“ Věřte ale, že dle oficiálních informací distributorů bylo před pozastavením prodeje odebráno zákazníky jen necelých deset vstupenek. Ty šly všechny online objednávkou na Slovensko, a tak bychom chtěli tímto uklidnit jejich majitele, že jako kompenzaci za vzniklé potíže dostanou tito volné vstupy na Flédu v květnu. Věříme, že potíže nezaviněné stranou pořadatelů party Cybertronic pochopíte a doufáme, že i odpustíte. Protože do hledání náhrad bylo vynaloženo spoustu úsilí i finančních prostředků, což dokazují potvrzená jména Fred Baker (BE), Filterheadz (BE), Dandy (HUN), LayDee Jane, BB Mike, Orbith a další. Pozitivní zprávy jsou také ve spojení s vystoupením Kanaďana Preache.

Díky velké pomoci Michala Poliaka se nám podařilo dospět k dohodě s jeho managementem o odsunutí termínů hraní v Marocu, a tak je zde reálná šance, že i avizovaný Preach na Cybertronic přijede a zahraje. Ve chvíli, kdy se toto potvrdí, či vyvrátí budeme samozřejmě oficiálně informovat prostřednictvím PR. Detaily lineupu budou zveřejňovány postupně stejnou formou. Na informacích o počtu stageí a jejich konceptu se samozřejmě nic nemění, na druhé techno pódium je zatím potvrzen skvělý maďarský dj Budai, který hrál mimo jíné na SOL 2004, kde byl headlinerem American Audio Stage. Rozhodně se můžete těšit na kvalitní obsazení podobně jako na main flooru. Novinky se neudály pouze okolo jmen účinkujících, ale potvrzen je nyní také exkluzivní LED panel, takže na své si přijdou i příznivci kvalitních a profesionálně zvládnutých VJ show. Ceny lístků zůstávají do 31.1. 2007 na hranici 350 korun, od 1. února pak cena vzroste na 390,-. U VIP vstupenek pak bude tento posun z původních 690,- na 750,-. Libovolnou verzi lístku můžete zakoupit  v síti Ticketstream. Navíc bude dostupný i tzv. VIP GOLD vstup. Jeho cena, ale úměrně tomu i komfort bude samozřejmě vyšší a jejich celkový počet bude limitován. Nicméně pro Ty, kteří si chtějí užít druhý díl Cybertronicu na Rondu opravdu se vším všudy budou tyto „zlaté vstupenky“ ušité na míru. V následující tiskové zprávě bude obsaženo též vyjádření pořadatelů k potížím u prvního dílu Cybertronicu, které v případě aktuálně propagovaného druhého pokračování již snad definitivně ustaly. 

Prozatím bychom chtěli slíbit více než zajímavý program a fakt, že spolu s neobvyklým místem konání – halou Rondo, Vás druhý díl Cybertronicu mile překvapí a potvrdí plány a vize pořadatelů. Těšíme se na Vás na všechny.

Kup vstupenku výhodněji online!
www.cybertronic.dj

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CYBERTRONIC II.

Pátek 30. 3. 2007
Vstup: Předprodej 350 Kč, V.I.P. 690 Kč
Vystupují:
Eric Prydz, Filterheadz (BE), Fred Baker (BE), Filterheadz (BE), Dandy (HUN), LayDee Jane, BB Mike, Orbith, Preach, Budai
Další informace
10 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

02. 02. 2007 | 04:29:09
+0 | -0
Tak tohle ještě Fléda nezažila. Něco mi říká, že bude vyprodáno :)
soulbass
01. 02. 2007 | 18:44:14
+0 | -0
ne tiskovky a bio vubec nečtu a HD notesu vubec nemám zaplněný setama,po 10letech :D
Renda
31. 01. 2007 | 20:50:21
+0 | -0
kazdopadne Marco V na Flede? Tak to bych jel i z Aše (pojedu "jen" z Prahy) :-)
Nick
31. 01. 2007 | 20:49:06
+0 | -0
Kuci, myslím že se tady přete zbytecne. Evidentni ale je, ze line up prvniho dilu byl o kus silnejsi nez je tento. Myslim, ze tento druhy dil Cybertronicu bude rozhodujici - bud ho lidi podpori a prijdou a nebo ho odpiskaji. Ja osobne hodne fandim, protoze po konci citadely musi neco noveho pokracovat. Jen si vazne davejte popzor na ty chyby s bookingem. kdyz se to stalo s Marcem, tak jste vypadali opravdu jak šašci a to mi prosim nemejte za zle.

31. 01. 2007 | 20:03:59
+0 | -0
2 soulbass:

Opet jsi chytry jak radio. Na akce chodim pres 11 let (i do zahranici) a hudby mam vic nez dost. Presto si nemyslim, ze dle poctu CD-cek se pocita mira objektivniho nazoru.

Kazdopadne Ti doporucuji, aby jsi precetl nejake ty bio/discography a hlavne postahuj nejake sety a pote sud, protoz meles tady blbosti o necem, o cem nic netusis ani pres Tve dlouhodobe (ale zrejme velice prazdne) zkusenosti.

Hazet hovno je jednoduche, ale neco dokazat je uz kapku narocnejsi, tak az budes mit trochu vetsi prehled (jak hudebni, tak organizacni), tak muzes neco kritizovat.

Co se tyce VIP, jses taky solidne vedle. Ani to nema cenu komentovat.
soulbass
31. 01. 2007 | 18:52:48
+0 | -0
Tomika-koukám návštěva z rave.cz :D hele až budeš chodit na akce 10let a mit CD archiv za 50tis tak přijď chlapče :p takže já jsem jeden z mála co má přehled a důvod kritizovat.Každej druhej se koukám bojí promluvit,aby nepřišel o vipka,co?

30. 01. 2007 | 19:41:05
+0 | -0
Soulbass:

Ty jsi chytry jak radio, fakt. O pozadi teto akci vis zrejme velky kulovy.

Zeptam se Te, kolikrat jsi slysel zbytek line upu (mysleno zahranicni jmena krome Filtraku), ze tady pises neco a klasajici urovni?

Prvne se trochu informuj, precti si nejake biografie, discografie, stahni si par setu a pak delej nazor o line upu a jinych veci.

Ted muzes placat maximalne blaboly prvniho stupne ...
Janek
30. 01. 2007 | 19:24:04
+0 | -0
No hlavně by meli zacit delat praci uz trosku profesionalne. Preci jen dvakrat za sebou menit line up u prvnich dvou dilu e hodne spatny!! Jinak trosku se obavam o uspesnost tohoto dilu. Velka jmena proste chybi (Na vibrations byl Prydz jen jeden z mnoha) a rozhodne si o tom lidi nebudou suskat tolik co o Piccotovi nebo Bennovi, takze predpokladam vetsi reklamni masirku, ze? :-)

30. 01. 2007 | 18:16:19
+0 | -0
soulbass: zase nas mily kritik... uroven naopak pujde hodne nahoru, headliner je soucasny top dj, ktery umi delat hudbu, navic bude novy prostor atraktivni a hlavne preache jeste resi take to chce mene kritiky a vice duvery !
soulbass
30. 01. 2007 | 18:07:10
+0 | -0
no Filterheadz mě potěšili,ale celkově šla úroveň dolů a navic klasika jedna bába povidala viz Marco V,Preach...Kvalitní techno stage a hlavní hvězda/možná tak v Hungarii chacha
SOUTĚŽTE
Soutěž s Cybertronicem II.
1x vstup + sada od Pepsi kšiltovka, trenýrky, tričko a klíčenka)
Soutěž se Cybertronicem
2x vstup + 2 certifikáty opravňující držitele k bezplatnému odběru zpáteční autobusové jízdenky na linku Student Agency express a to do zemí : Švédsko, Německo, Švýcarsko, Rakousko, Itálie, Maďarsko
Cybertronic II. - 30.3.
4 x 1 volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika