Martin Krechler: Když věříš tomu co děláš, je konkurence zdravá

Martin Krechler: Když věříš tomu co děláš, je konkurence zdravá

06. 03. 2007  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (4)
Druhý díl Cybertronicu se nezadržitelně blíží (zbývá 23 dní), a tak jsme se znovu vydali za jeho pořadatelem, Martinem Krechlerem, aby nám zodpověděl některé otázky, které nám nedaly spát.   
Čau taťko, druhé pokračování tvého děcka se blíží a tak je opět správný čas na rozhovor o přípravách a tak vůbec. Začal bych ale prvním dílem – jak se to vlastně povedlo, jaký jsi z něho měl pocit a určitě také bylo i něco, z čeho ses musel ponaučit. Povídej.
V první řadě chci ještě jednou poděkovat všem účastníkům za hojnou účast i přes nědůvěru, která nás provázela. Právě díky nim a atmosféře, kterou provázel celý event bylo pro mě to největší uspokojení na srdci. Jsem hrdý na svého synka, ale na druhou stranu jsem vnímal spoustu bodů, které musíme pro příště zlepšit. Hlavně vstup a ochranka ..

Těsně po prvním dílu v Boby jsi oznámil, že Cybertronic přestěhuješ do haly Rondo. Proč ses tak rozhodl a co od nového prostoru očekáváš?
Rozvoj a vývoj celého eventu výš je to hlavní proč odešel Cyber do Ronda. Tento krok jsem, ale avízoval při zrodu . Rondo je prostorem, který je pro nás přínos, ale nechme hodnocení na ráno po akci..

V hale Rondo minulý rok proběhly Vibrations. Byl jsi tam? A jak se ti to líbilo/nelíbilo?
Měl jsem to štěstí tento event navštívit. Mám k němu své výhrady a díky nim proběhnou různé změny. Prostor nám přestaví úplně ta stejná firma a přestavba bude trošku náročnější, ale příští už týden bude vše ofic. Zveřejněno..

martin krechler

A otázka k bookingu Marca V. Mysleli jsme, že první nešťastné komplikace okolo bookingu Bennyho byly jediné, ale hned při druhém dílu nastala nepříjemnost s Marcem V, který i přes původní sliby na březnovém Cybertronicu nevystoupí. Prosím tě, co se kolem toho vše dělo? Narovinu! :-)
Komplikaci k B.B., se už nechci vracet, hrozné období a i když se nám povedlo situaci vyřešit, tak to stejně zanechalo časový posun v hraní v 3/3 eventu, je to škoda. Co se týče Marca V a přesun a zase odsun zpět, to je hříčka nesmyslného boje do kterého návštěvník nevidí. Je velká škoda jeho neúčasti na dvojce, ale právě proto ho děláme na Flédě, když to takto dopadlo. Česká scéna má dle mého nazoru ještě daleko do civilního světa, ale snad se toho dočkáme :-)

Kdo a jakým způsobem připravoval Line up druhého dílu a jak bys ty sám odůvodnil tento výběr?
Připravit line up na papír je jedna věc a dát ho do reality je někdy či spíše nereálná záležitost, kterou se nám pomalu začíná dařit i díky zvuku eventu v zahraničí a na Openu už bude znát výsledek v obsazení :-)

A ty sám jsi s Line upem druhého dílu zcela spokojený? Objevily se totiž i spekulace, že Line up druhého dílu je slabší,než toho premiérového.
Dělat event zase na Boby, tak z ekonomické stránky bude line up vypadat opravdu o hodně jinak, protože většina lidí nemůže mít přesné info kolik to co a kdo stojí. Dvojka přesahuje svým nákladem markantně jedničku. Já jsem spokojen s jmény umělců na dvojce.

Mě překvapilo, že hned na druhém pokračování zopakuje své vystoupení Afrika Islam. Čím to?
Právě pro ten posun v časech, který nastal, bylo jeho vystoupení časově omezeno i když se potom vyřádil v afteru. Patří tam a je to taková moje omluva. Cybertronic jde jiným směrem než třeba Apokalypsa a proto technu patří druhá stáge.

Nechme ale už hudební stránky a pojďme se vrhnout na specialitky a vychytávky. Pověz nám co chystáte a v čem budete originální?
Má to být show , vystoupení Argolly bude velkým zážitkem, Led panel. Obrazovka o rozměru 8x6 m na hl. stage celý prostor jen umocní a spec. Efekty od fa. King , já myslím že je se nač těšit :-)

A co catering? Na jaké ceny se máme připravit a budou třeba nějaké speciální drinky za akční cenu?
Ceny ? Mám svojí politiku a dříve jsem se pohyboval v pohostinství a zde platí jedno pravidlo : „je lépe prodat více za méně než naopak“ .Chystám změnu v zóně v.i.p. ohledně cen na baru a akce na drink 1+1.

Teď něco málo ze strategie :-) Ve stejný den se v Ostravě otevře ČAS Aréna, kde odstartuje turné Havany populární britská dvojka Layo & Buschwacka. Nemáš obavy, že ti tahle akce vezme hodně lidí ze severní Moravy? Upřímně…
Myslím, že když věříš tomu co děláš, tak konkurence je zdravá a pro nás to bude taková malá zkouška :-)

Otázky k Cybertronicu bych završil tou na V.I.P. zónu. Co v ni chystáte, kolik stojí lístek a tak dále.
Jsou tři zóny a v té nejvyšší gold je vše zdarma, v.i.p. nabízí co už jsem psal a doufám, že budou všichni spokojeni. Ceny lístků jsou uvedeny na našem webu : www.cybertronic.dj  

Blížíme se k závěru a mě by ještě zajímalo, co dále plánuješ. Uvažuješ už nad třetím pokračováním v Rondu, nebo zatím jen soustředíš na vystoupení Marca V, nebo něco úplně jiného? Slyšel jsem, že se chystáš udělat na brněnské Riviéře open air. Pověz nám o tom něco prosím.
Co se týče trojky , tak už dnes dostává svou podobu a konat se bude dne 21.12.07. Open je v závěrečném tažení a myslím, že bude hodně zajímavý, ale více až 30.03 při odhalení :-)

Jsi člověk, který na scéně není zas tak dlouho, takže by mě ještě zajímalo, jaký je tvůj pohled na ní a jaký máš na ni názor.
Pohled na scénu mám a raději mám zavřené oči :-) U nás v Brně je Áčko a tady jsem žádný naschvál nepocítil. Jdou jiným směrem a spolupráci s klukama hodnotím jakou férovou. Jinak si připadám, že žiju v dávné době socialismu s majetnickým přístupem k některým umělcům. Velmi kladně hodnotím nástup Clear Vision a na dvojce poznáte proč, konečně se lámou ledy na lepší časy :-)

A prostor v poslední odpovědi pojmi jako pozvánku na druhý díl Cybertronicu.
Samozřejmě zvu všechny na náš druhý díl, protože děláme vše proto, aby byl lepší než první. Děkuji všem co příjdou vytvořit minimálně tak perfektní atmošku jako na jedničce :-)

Díky za rozhovor

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CYBERTRONIC II.

Pátek 30. 3. 2007
Vstup: Předprodej 350 Kč, V.I.P. 690 Kč
Vystupují:
Eric Prydz, Filterheadz (BE), Fred Baker (BE), Filterheadz (BE), Dandy (HUN), LayDee Jane, BB Mike, Orbith, Preach, Budai
Další informace
4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

01. 04. 2007 | 23:10:30
+0 | -0
Pan Krechler druhým dílem této akce akorát předvedl, jak se párty dělat nemají..a svým diletatnstvím odvedl "českou scénu od civilního světa" hodně velký kus zpátky...Nikdy víc tohoto promotéra a

jeho akce !!! :(((

07. 03. 2007 | 15:39:44
+0 | -0
Sory splet sem si diskuzi i jméno. omluva!!!

07. 03. 2007 | 15:27:10
+0 | -0
Kachler je jenom šméčko puštěný z vězení, na jeho party chodíte???

07. 03. 2007 | 15:23:57
+0 | -0
Jak to asi Krechler myslel, když řekl, že má česká scéna ještě do civilního světa daleko?:)))
SOUTĚŽTE
Soutěž s Cybertronicem II.
1x vstup + sada od Pepsi kšiltovka, trenýrky, tričko a klíčenka)
Soutěž se Cybertronicem
2x vstup + 2 certifikáty opravňující držitele k bezplatnému odběru zpáteční autobusové jízdenky na linku Student Agency express a to do zemí : Švédsko, Německo, Švýcarsko, Rakousko, Itálie, Maďarsko
Cybertronic II. - 30.3.
4 x 1 volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika