Tráva doplní Stereo MCs

Tráva doplní Stereo MCs

07. 11. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 23. listopadu se v pražském klubu Abaton představí ikona britské taneční scény, Stereo Mcs v DJ setu jejich hlavního člena, Roba ‚B‘ Birche. Výběr Djů, kteří Roba ˇB’ Birche v Abatonu doplní byl tedy velkou výzvou, protože k takové osobnosti není jednoduché jen tak někoho přidat, aby jen tak jakože zahrál.
DJ Tráva se sice v posledních mnoha letech stal ikonou českého tech-house, ale právě styl dub house či deep funk mu sedí jako ušitý. V polovině 90. let se právě takovýmito sety proslavil a ke změně stylu směrem k tech-house ho přivedlo až setkání s Matthewem Bushwackou na Summer Of Love 1998. Po loňské autonehodě byl DJ Tráva nějaký čas trochu v ústraní a teprve v posledních měsících se naplno vrací za gramofony. Na párty se Stereo Mcs si připraví „Old School Dub House set“, vytáhne staré i zcela nové desky a zahraje tak, jak jsme Dje Trávu už dlouhá léta neslyšeli. A věřte, že Dub House právě Djovi Trávovi sedí jako ulitý.

Machine Funck
jsou na rozdíl od Dje Trávy objevem posledního roku. Pozornost na sebe upoutali novátorstvím, hudební originalitou a precizností svých vystoupení. Dvojice Nailer a Abuator, tedy Machine Funck se tak letos stala jedním z nejžhavějších objevů roku a to zcela poprávu. A to nejen svými sety, ale také vynikající klubovkou Smash!. Na párty se Stereo Mcs se v Abatonu hodí jako ušití a přilijí do tohoto mejdanu hodně nové krve. Těšit se můžeme nejen na dub, minimal či různé breaky, ale samozřejmě také na jejich dnes nejoblíbenější styl – dub step. Jejch hudební chutě poznáte nejlépe z offline rádio pořadu Masáž, jehož už třetí díl je právě na světě. A pozor, Machine Funck celou párty zahajují, tak je nezmeškejte!

The Models Djs je trojice ujetý bláznů, kteří si neberou servítky s nikým a s ničím. Prostě si to užívají a jejich show se staly kultovními. Nanoru, Tobiáš Jirous a Radek Brousil tak stvořili projekt, který silně ovlivněn Berlínem a americkou avantgardou na české scéně působí doslova jako zjevení. Na Stereo Mcs párty jim bude patřit celý večer na druhém pódiu, takže je navýsost jasné, že to bude úlet, na který se bude dlouho vzpomínat.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STEREO MCS

Pátek 23. 11. 2007
Vstup: Předprodej 430 Kč, na místě 490 Kč
Vystupují:
Stereo MCs (Dj set), Tráva, Machine Funck, The Models Dj
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Stereo MCs - 23.11. - Abaton
1. cena: Stereo Mcs triko + 4 vstup, 2. cena: 12“ singl Stereo Mcs + 2 vstupy, 3. cena: 2 vstupy + XMAG s DVD
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika