Říjnový Pig Fest bude dvoudenní

Říjnový Pig Fest bude dvoudenní

20. 07. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Pig Fest, největší svátek elektronické hudby v západních Čechách, ohlašuje nejzásadnější přelom ve své historii. Stává se dvoudenním festivalem! S prasátky nyní můžete prožít celý dlouhý báječný víkend.

Další pokračování, se šťastným pořadovým číslem třináct, ponese titul Wonderful Weekend a odehraje se 24. a 25. října 2008 v plzeňském kulturním domě Peklo. Páteční večer se ponese v rytmu DNB, zatímco sobota bude patřit technu.

Party bude skutečně ve velkém stylu. Dorazí například DJ Aphrodite, legenda zlámaných beatů, jehož hudba zazněla například ve filmu Human Traffic.

Našlápnutá bude i techno stage. Za gramce se postaví mimo jiné Tom Macoye aka Ortin Cam, jedna z největších producentských nadějí současné scény. Ať už sám nebo spolu s DJ Cavem doslova chrlí jednu desku za druhou a pravidelně vystupuje na všech zásadních techno akcích po celém světe. Na svědomí má i hymnu k I Love Techno z roku 2006, jednomu z největších festivalů, který se koná každoročně v belgickém Flanders Expo s návštěvností okolo 30 tisíc lidí.

Z ostrova, který má k pivu stejně tak blízko jako naše domovina, z Irska, dorazí DJ Clodagh. Slečna, kterou si před dvěma lety vybral jako předskokanku pro své turné samotný Carl Cox, to dokáže na pódiu pěkně rozbalit. O tom se přesvědčili nejen návštěvníci Apokylypsy, po kterých házela svršky, ale i Sister Bliss z Faithless, která prohlásila, že Clodagh je učiněné party animal. Měla tím snad na mysli prase? :o)

Příznivce tvrdšího kalibru potěší DJ Arcane, německý hard techno specialista, který se už na Pig Festu představil. Během tří let, které uplynuly od jeho posledního plzeňského vystoupení nezahálel, což dokazuje i fakt, že se v současné době řadí mezi přední evropské hard techno producenty. Jeho tracky hraje např. Sven Wittekind, Robert Natus či DJ Rush. Od bratrů z východu dorazí stálice slovenského techna DJ Boss a z jungle domova pak Philip TBC nebo Dj Pixie.

Díky spolupráci s Dj obchodem, který na Pig Festu předvede většinu svých produktů, bude k vidění nebývalé množství světelné techniky a vizuálních efektů. Firma oba večery vnímá jako přehlídku toho, co vše dokáže svým klientům zajistit a věřte, že toho je opravdu hodně. Pro představu uveďme, že ve srovnání s minulými díly bude show zhruba dvakrát tak velká.  Zlepší se i kvalita zvuku, použita bude čerstvě zakoupená aparatura EAW. Všechny prostor Pekla budou nádherně vyzdobeny. Připraveny jsou mimo jiné nové dekorace, barevné nasvícení či výstava soch. O bezchybnou čistotu se postará celý tým lidí. Jako bonus opět čerstvé ovoce zdarma a další vychytávky.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIGFEST

Pátek 24. 10. 2008 až Sobota 25. 10. 2008
Vstup: Předprodej: jednodenní 229 Kč, dvoudenní 399 Kč, Na místě 299 Kč, dvoudenní 499 Kč.
Vystupují:
Aphrodite, Ortin Cam, Clodagh, Arcane, DJ Boss, Philip TBC, Dj Pixie a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika