Hardtechno na jubilejní Apokalypse

Hardtechno na jubilejní Apokalypse

26. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Určitě víte, co Vás na Apokalypse čeká? Určite znáte jména jako Frank Kvitta nebo Torsten Kanzler, avšal slyšeli jste někdy jejich společný dábělský projekt Dance With The Devilz? A říká Vám něco zkratka NGOHT? A když to doplníme jménem Reset? Pojdme si přečíst, co jsou tyto jména zač, ať Vás na Apokalypse jen tak nezaskočí!
Dance with The Devilz ( Frank Kvitta a Torsten Kanzler)

Už sám název projektu těchto dvou ikon hardtechna napovídá, že se rozhodně nesešli, aby experimentovali s pomalými beaty. Ne, pánové si řekli, že hardtechna není nikdy dost, a ve dvou to může být o poznání zajímavější. Každý s trochu jiným pohledem, specifickým a originálním soundem, při společném vystoupení naprosto dokonale doplňuje druhého a lidem před nimi nezbývá, než se nechat strhnout. Frank Kvitta je už důvěrně známým nekompromisním autorem mnoha hardsetů, jako jeden z nejvýznamějších představitelů tohoto stylu patří vždy mezi ty, na něž se hned tak nezapomíná. Právem je vedle Rushe, Pet Duo, a Svena Wittekinda nejčastěji bookovaným jménem, které se vedle setů v klubech a na festivalech presentuje i produkcí na labelech Kne'deep a Abstarct. Spojením s Torstenem Kanzlerem dal vzniknout projektu Dance with The Devilz a Frank se tak představí v novém světle. A bude stát vedle někoho, kdo celou svou kariéru vystihuje větou : „I love Hardtechno...“ A protože je rád, když může svou vášeň sdílet s jinými lidmi, být součástí takového projektu je pro něj něčím navíc. Jeho hudba je velmi tvrdá a rychlá, bláznivá, experimentální, groovy, a „především taneční“, proto sama o sobě velmi originální. Zvuk Torstena Kanzlera, tolik známý z jeho setů, má zásadní vliv i na většinu produkce labelu Killaz. A nyní i na konečný efekt vystoupení projektu Dance with The Devilz. Dva jsou víc než jeden... a jak to zní, když se sejdou Frank Kvitta a Torsten Kanzler, zjistíme brzy.

Reset


Reset, jeden z nejmladší generace hardtechno djs, člen pověstné maďarské party NGOHT (New Generation Of Hard Techno) to rozhodně myslí s hudbou vážně. Dokázal to velmi brzy, od 17 let vystupuje se svým live projektem, používá PC, dvě zvukové karty, mix a speciální, jím vytvořený program. Samozřejmě s tím souvisí i producentské aktivity a tak Reset, společně s Killswitchem, je autorem velkého množství desek, které jsou základní výbavou kufru téměř každého hardtechno dje. A do podvědomí těch povolaných je nedostal nikdo jiný, než dj Rush. A jaké že to je, být členem nepříliš známého projektu, navíc z nepříliš známé země na východ od nás? Stačí, když tyto předpoklady doprovází talent a schopnost prosadit se. Reset jím disponuje, a tak je velmi žádaný, obzvlášť, když se každé z jeho vystoupení setkává s nadšenými ohlasy. Od roku 2005 jako tvář NGOHT vystupuje s takovými jmény jako jsou Pet Duo, Rush, Sven Wittekind, vydává na známých labelech Inflicted, Combat Skill a udržuje tak hard techno aktuální a originální. A to především díky svému nadšenému přístupu a neunavné energii, kterou je schopen do svých tracků, a samozřejmě i live vystoupení, vložit s neuvěřitelnou razancí. A to je u hardtechna to podstatné.

Dodal: Dalin Vajčner, Apokalypsa, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA

Pátek 21. 11. 2008
Vstup: Předprodej 369 Kč
Vystupují:
Adam Bayer, Cristian Varela, Oscar Mulero, Space Djz, Frank Kvitta & Torsten Kanzler, Reset, Jerry, Home, Scorn, Misa Salacova, Michael Burian, Chris Sadler, Martin Gredner, Matamar, Molczik
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika