Pět otázek pro Johana Gielena

Pět otázek pro Johana Gielena

11. 01. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jeho jméno je Johan Gielen a nejen ve své vlasti je legendou. V jeho vystoupeních naleznete ten nejryzejší trance současnosti a pokud patříte mezi fanoušky trance, budete zpívat a jásat společně s ním. A jestliže už nevěříte na energii kolektivního transu a komunikaci DJe s publikem, pak právě Johan Gielen vám víru vrátí, bude vás mít v hrsti jako nikdo jiný.
S hraním v klubech jsi začal už v polovině 80. let, můžeš, prosím, prozradit současným trancerům, z jaké muziky si tehdy mohli vybírat, pokud chtěli strávit noc v holandském klubu?
No, tehdy to byl takový mix diska, popu a rocku, takže zcela jistě něco hodně jiného než co se hrává nyní :-).

Ve svých nejlepších přátelích na MySpace máš Madonnu či Eminema. Máte mezi sebou nějaký speciální vztah nebo tě prostě a jednoduše okouzlili?
Miluju způsob, jakým Madonna dokázala vystavět svou kariéru. A Eminem je prostě bomba, mám rád veškeré jeho dílo. Jednoho dne bych oba tyto umělce rád zremixoval ;-).

Co jsi slyšel o české trance scéně? Máš zkušenosti s publikem ve střední a východní Evropě?
Vím, že je stále větší a větší. A co miluji ze všeho nejvíc, je to, že lidé zde DJovi vyjadřují během jeho hraní obrovský respekt.

Co mohou od tebe očekávat návštěvníci Citadely?
Čekejte hudební výlet, který si budete pamatovat ještě velmi dlouho.

Můžeš, prosím, vyjádřit svůj pohled na to, jak se zrodí energie mezi DJem a jeho publikem a co je nezbytné pro takovýto druh přenosu?

Myslím si, že základem je, zda DJ dokáže zahrát správnou hudbu ve správný čas. Pokud se mu to podaří, zrodí se spojení mezi ním a lidmi a přetrvá po celou dobu jeho setu.

Ptal se PePe, Dodal: Dalin Vajčner, Citadela
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CITADELA

Pátek 23. 1. 2009
Vstup: Předprodej 449, na místě 549 Kč
Vystupují:
Sebastien Leger, Karrote, Richard Durand, Johan Gielen, Michal Poliak, Orbith, Click Joe, Toky vs. Boss, Breeth, Mayla, Grinning, Luho a cara
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika