Deadmau5: Čekejte mé nové i starší věci

Deadmau5: Čekejte mé nové i starší věci

25. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přinášíme vám rozhovor s absolutním headlinerem druhého pokračování návratu legendární brněnské halovky, Citadela. V rozhovoru se například dočtete, koho Deadmau5 obdivuje, více o \"mrtvé myši\" a v neposlední řadě i naznačil, na co se můžete 30.5. v Brně těšit.
Ahoj Joeli, jak se momentálně cítíš a kde se právě nacházíš?
Momentálně je to úžasný, jsem přejezený sushi a medituju v našem tour autobusu, kterým brázdíme americké haly a sály.

Jak se vlastně díváš na tyto „dj rozhovory“? Opakují se otázky a ty stále odpovídáš stejně?
V prvé řadě nejsem dj, nepouštím cizí skladby, neobsluhuji gramofony ani cd přehrávače. Mé vystoupení není dj set, ale live-ko s velkou show! Ano, máš pravdu, občas chodí stejné otázky :) Občas už jsem unavenej z otázky, proč si říkám Deadmau5 :) Na druhou stranu, vím, že všechny ty články mohou být prvním impulsem pro každého člověka, aby si poslechnul moji hudbu, a to je dobře, o to mně jde :)

Je kolem tebe velký humbuk, v podstatě všichni milují „mrtvou myš“. Jak se ty na tento marketingový svět okolo tvé osoby díváš?
Je na to dvojí pohled, samozřejmě, že jsou chvíle, kdy si říkám “Hej chlape, co to jako je”, ale potom si zase uvědomím, že s úspěchem přichází i daň. Každopádně si myslím, že jsem pořád stejný, miluju hudbu, party, lidi okolo nich a v tom se nezměním :)

deadmau5

Zajímalo by mě, zda tě lidi poznávají běžně na ulici. Přeci jen, u své liveshow máš na hlavě myší masku...
Záleží, na jakém kontinentu a v jaké zemi jsem. Ale myslím, že maska je jen první krycí prvek, protože lidé uvidí myší hlavu a hned vzápětí si říkají, kdo za ní stojí. Takže můj obličej je velmi propálenej :)

Kdyby se tě někdo zeptal, jaký styl produkuješ, co bys odpověděl? :)
Produkuju elektronickou hudbu, která je energická, elektrizující, ale někdy taky velmi sexy, usměvavá, které nechybí určitá dávka ironie, vtipu. Je to zvuk Deadmau5! Těžko ze mně dostaneš, jestli je to techno, elektro nebo já nevím co, je to prostě Deadmau5!

Koho z elektronické scény obdivuješ nebo uznáváš?
Uznávám všechny, kteří mají svůj styl, kteří nikoho nekopírují a jde v jejich skladbách nebo vystoupeních cítit jejich podpis, vůně. To je podle mě to nejdůležitější.

Jaké vystoupení bylo pro tebe z poslední doby něčím neobvyklé?
Teď nedávno se mne v Chicagu stal velký paradox a chvílemi jsem byl z toho vedle.
Vystupoval jsem v divadelním sále, které bylo pouze pro mé vystoupení pronajaté a několik týdnů vyprodané. Zajímavostí ale bylo věkové složení publika, polovině sálu muselo být přes 45let!:) A jak to dopadlo? Celé divadlo dunělo, tančilo a Deadmau5 si to užíval. Ale můžu říct, že v první chvíli jsem měl obavu, zda si lidé nespletli den a nešli na nějaký muzikál :)

30.5. vystoupíš na Citadele, která má podtitul The Mouse Story. Co od tebe mohou partypeople čekat?

Čekejte liveshow, čekejte mé nové a starší věci. Zkrátka uděláme si párty, bude se skákat, křičet, řvát! Čekejte myší příběh!

Dodal: Dalin Vajčner, Apokalypsa, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CITADELA

Sobota 30. 5. 2009
Vstup: Předprodej 460 Kč + poplatky, na místě 600 Kč
Vystupují:
Deadmau5, Mac & Taylor, Michael Burian, Lucca, Michal Poliak, Ladida, Orbith, Agent, Misa Salacova, Jerry, Golpe, Groove Dan, Sten & The Keeper, Michael Scuberman
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika