Ninja Tune má čtyři nominace dj Mag

Ninja Tune má čtyři nominace dj Mag

15. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Prestižní britský časopis dj Mag zveřejnil letošní nominace na výroční ceny \'Best Of British\'. Vydavatelství Ninja Tune v nich má hned čtyři zastoupení v hlavních kategoriích. Pro české fanoušky elektronické hudby je to zajímavý vzkaz před XX. narozeninami, které Ninja Tune mimo jiné oslaví 15. 12. v pražském Paláci Akropolis s dj Foodem a projektem Grasscut.
O sošku za nejlepší britské album roku soutěží projekt Bonobo s deskou Black Sands. Tu jsme v Praze na Conference živě slyšeli a viděli letos v červnu. O nejlepší kompilaci se uchází výběrovka 'The Way Of The Ninja', o nejlepší remix 'Eyesdown' od Bonobo (Floating Points Remix) a Ninja Tune bojují také v kategorii nejlepší britský label. Chcete-li komunitu kolem Jona Mora a Matta Blacka podpořit, hlasujte po registraci na stránkách DJ Mag.

Pražské oslavy XX. narozenin Ninja Tune se uskuteční v Paláci Akropolis 15. prosince 2010. Přijede na ně veterán respektovaného labelu DJ Food a žhavé jméno projekt Grasscut. Akce se uskuteční v rámci speciálního vydání hudebního konceptu Conference a Euroconnection.



www.ninjatunexx.net

Dodal: Pavel Eichler, Next Level
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NINJA TUNE XX

Středa 15. 12. 2010
Vstup: předprodej od 450,- + poplatky
Vystupují:
Food, Grasscut
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika