Dj Food bude v Praze sám sobě i Vjem

Dj Food bude v Praze sám sobě i Vjem

05. 12. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražská oslava XX. narozenin britského labelu Ninja Tune bude opravdu vymazlená záležitost. DJ Food aka Strictly Kev se ozval, že by rád 15. prosince v Paláci Akropolis nejenom zahrál, ale i také VJoval. Podívejte se na krátké video, jak to bude vypadat.
Strictly Kev, v současnosti jediný reprezentant projektu DJ Food, s DJováním a součaně VJováním začal před dvěma lety. Kompiluje klipy a vizuály Ninja Tune s jeho vlastní video produkcí. Protože oznámil, že jeho devadesáti minutový hudební set bude retrospektiva dvaceti let Ninja Tune, dá se předpokládat, že ze stejných kousků poskládá i video set.



Projekt DJ Food je s Ninja Tune spjatý od začátku labelu v roce 1990. Proslul především výtečnými mixovanými kompilacemi Jazz Brakes series, přičemž celosvětový věhlas mu přineslo třetí vydání. Skvělý mix breaků, jazzu, hiphopu a rozmanitých samplů z tracků vydaných na Ninja Tune, staví chlupy na rukou. V minulosti se pod hlavičkou DJ Food skrývalo několik lidí, mimo jiné i samotní majitelé vydavatelství Jon More a Matt Black vulgo Coldcut.

Spolu s DJ Food v Praze na XX. narozeninách Ninja Tune v Paláci Akropolis vystoupí i projekt Grasscut, který nedávno vydal debutové album 1 Inch ½ Mile.

www.myspace.com/strictlykev

Pro další informace navštivte www.cnfrnc.cz a facebookovou stránku Conference.

Dodal: Pavel Eichler, Next Level
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NINJA TUNE XX

Středa 15. 12. 2010
Vstup: předprodej od 450,- + poplatky
Vystupují:
Food, Grasscut
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika