Pig Fest je zpět a plný pozitivní energie!

Pig Fest je zpět a plný pozitivní energie!

15. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Neuběhl ani rok a do Plzně se vrací Pig Fest. Po zimním díle, který byl umístěn do prostoru garáží Inwest, se prasátka mohou těšit na návrat do neméně legendárního Pekla, místa s výbornou akustikou, neomezenými možnostmi pro postavení světelné a obrazové show, zázemím a všemi vymoženostmi, na které byli návštěvníci v uplynulých letech zvyklí.
Pig Fest bude jako vždy dvoudenní, první večer je ve znamení techna, druhý večer si přijdou na své milovníci zlomeného beatu. 4.11. do Pekla nepřijede nikdo jiný, než Len Faki, Pet Duo a Alejandro Roman. V sobotu 5.11. se těšte na Frictiona, Cyantifica a Forbidden Society. Každý večer tyto zahraniční headlinery doplní oblíbení cz djs.

Na první pohled je jasné, že tento ročník prasečího mejdanu se liší od těch minulých. Line-upu kralují tři zahraniční jména po oba dva večery, a to ne jména ledajaká. Len Faki je uznávaný dj a úspěšný producent, jeho domovská scéna je v Berlíně a skladby, které vzešly z jeho studia, můžete slyšet v setech takových legend, jako je Richie Hawtin, Carl Cox, Svan Vath a další. Pet Duo, oblíbený brazilský manželský pár, který je lákadlem pro ty, kteří milují nefalšované techno. Za pozornost bude jistě stát i jejich aktuální show na 6 cdjů. Tuto sestavu doplní mexický producent Alejandro Román a pro mnohé bude velikým překvapením.

len faki

Na sobotním díle vystoupí neméně legendární jména. Pro všechny zasvěcené netřeba blíže představovat. Tato jména jsou tím nejlepším, co současná drum&bass scéna nabízí a takto pohromadě jistě nadchnou všechny zúčastněné. Také téměř všichni cz djs jsou nadějnými producenty, kteří silný zahraniční line-up výborně doplní.

Chybět nebude ani skvělý zvuk EAW od Wenkowsound, tradiční originální světelná show, dekorace, tematická projekce, důkladně zásobené bary a samozřejmě oblíbená prasátka.

A protože prasátka chtějí dělat radost nejen Vám, ale i ostatním, rozhodli se opět podpořit projekt Chance 4 Children. Z každého vypitého panáku tak přispějete na děti z dětských domovů. Radost ze sebe tedy budou moci mít ti z Vás, kteří půjdou jako správní čuníci domů po čtyřech.

www.pigsproduction.net/pf19/

Dodal: Petr Jirásek, Pigs Production s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIG FEST

Pátek 4. 11. 2011 až Sobota 5. 11. 2011
Vstup: 1 den 299,- 2 dny 350,- Na místědo 22 hod 350,- po 22 hod399,- oba dny 450,-
Vystupují:
Len Faki, Pet Duo, Alejandro Román, Friction, Cyantific, Forbiden Sociaty
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika