Forbidden Society: Pod stolem mě neuvidíte

Forbidden Society: Pod stolem mě neuvidíte

23. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Českobudějovický rodák Forbidden Society nejen že hraje už dlouho, ale od roku 1998 I produkuje muziku. Jako jeden z mála šťastlivců ho muzika uživí, ačkoliv to obnáší mnoho různých činností – produkcí počínaje a třeba bookingem a vedením vlastního labelu konče.
Je o tobě známo, že vedeš vlastní vydavatelství. Co vše tato činnost konkrétně u tebe obnáší? Dost práce - dělat na vlastních věcech, spolupráce, remixy, mastering. Dále řeším artworky s designerem, pracujeme na výrobě nového webu s více informacemi, promujeme label na netu, což je velmi důležité. Nemusí se to zdát, ale člověk u toho stráví opravdu dost casu. Pokud chcete věci dělat pořádně, aby se label udržel v prodejnosti, je třeba vymýšlet porad něco nového.

Patříš mezi několik šťastlivců, které u nás uživí hudba. Věnuješ se vydávání, hraní, skládání a také bookingu, která z těchto činností tě vlastně naplňuje nejvíce?

Vše, co se motá kolem moji muziky, mě moc baví. Samozřejmě produkce je na prvním místě - dělat svoje vlastni věci, remixy, kolaborace, hraní na akci kde, to lidi baví a řvou - tomu se asi nic nevyrovná. Nově mě začal bavit booking - připravuji novou webovou stránku ktera bude obsahovat artisty z mojeho labelu.



Podařilo se ti hrát i v Tokiu. V jakém klubu k tomu došlo a jak ses k tomuto hraní dostal?
Klub se jmenoval Heavy Sick. S promotérem jsem si psal už nějakou dobu, až se mě zeptal, jestli si chci zahrát v Tokiu. Prý se mu opravdu líbí, co dělám, s labelem, muzikou, a že vidí to úsilí, co tomu věnuju, jelikož Japonci jsou známí dříči. Byl jsem tam 5 dni a je to zážitek do konce života. Lidi v Tokiu set dost bavil, přišli za mnou po setu s deskou FSRECS 002 abych ji podepsal, což mě taky moc potěšilo.

A co nám zahraješ na Pigfestu? Hodláš si párty užít se vším všudy a pořádně zakalit, anebo se raději šetříš?
Zahraju vám hlavně svoje nové věci, které si potřebuji vyzkoušet, ať už sólo, remixy, spolupráce, ale i nové věci, co mam od lidi na FSRECS, takže myslím, že se máte opravdu na co těšit:). Akci si užiju jako vždy, ale ležet pod stolem mě nenajdete. Ale abych nemachroval - někdy se dokážu zbořit jako každý. Ale až po hraní!

MP3

www.forbiddensocietyrecordings.com

Dodal: Martin Nauš alias Agent, Motor A.G.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIG FEST

Pátek 4. 11. 2011 až Sobota 5. 11. 2011
Vstup: 1 den 299,- 2 dny 350,- Na místědo 22 hod 350,- po 22 hod399,- oba dny 450,-
Vystupují:
Len Faki, Pet Duo, Alejandro Román, Friction, Cyantific, Forbiden Sociaty
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Delirium
27. 10. 2011 | 16:11:32
+0 | -0
Jsem stastnej,ze mame u nas tak kvalitniho zastupce stepu, horsi je, ze mi prijde,ze tvrdsi styly nikoho moc u nas nezajimaj.:-/
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika