Pet Duo: Připravujeme speciální představení

Pet Duo: Připravujeme speciální představení

01. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Neuběhl ani rok a do Plzně se vrací Pig Fest. Akce se letos koná v prostorách legendárního Pekla a bude jako vždy dvoudenní. Mezi headlinery pátku patří  také hardtechnaři Pet Duo, s kterými vám přinášíme rozhovor.
Ahoj Anno a Davide. Jak se máte ? Co je u vás nového ?
Máme se moc dobře, hodně skládáme hudbu. Chystáme se začít naší speciální turné "High On Sound", kde lidé uslyší náš DJ set a naše live vystoupení. Cítili jsme, že je třeba připravit něco nového. Zatím jsme naplánovali "HOS" data ve Švýcarsku, Německu, Itálii, na Maltě, v Belgii a Holandsku a další termíny budou brzy potvrzeny. Pracujeme také hodně ve studiu a zaměřujeme se na náš label, Cause Records. Číslo 16 právě vyšlo.

Léto je za námi, tak nám prozraďte, jak jste si ho užili, kde všude jste hráli, který festival byl pro vás ten nej ….
Letošní léto pro nás bylo velmi úspěšné, měli jsme možnost zahrát si na mnoha party a festivalech. Povedli se nám hodně naše vystoupení na Awakenings a Tomorrowland, kde jsme hráli spolu s Miss Djax. Monegros Festival ve Španělsku byl velmi zvláštní, protože jsme představili naše živé vystoupení ve velmi profesionálním prostředí. Live jsme také hráli na posílené hudební scéně na Dance Valley. Velká party, skvělé lidi a skvělá hudba od mnoha umělců a my jsme naslouchali.

pet duo

Najdete si vůbec v tak nabitém programu i čas na vlastní dovolenou? A jak podle vás vypadá idealní dovolená?

Máte pravdu, nemáme moc volného času po celý rok, ale pro nás to není problém, protože nás opravdu baví to co děláme. I když nejsme na cestě na hraní, máme tolik věcí na práci a učení u nás ve studiu, že se nám stýská po domově, když zůstaneme pryč déle než týden. Ale, samozřejmě, máme vysněné dovolené. Rádi bychom jeli do Kalifornie, Japonska a také bychom chtěli vidět polární záři. V blízké budoucnosti ...

Právě začíná klubová sezóna. Hrajete raději v klubu nebo spíše na obrovských open air festivalech ? A který klub – openair je pro vás nejoblíbenější ?

Líbí se nám hrát kdekoliv, jsme rádi, když můžeme prezentovat naši hudbu co největšímu množství lidí, jak je to možné. Obě zkušenosti jsou pro nás příjemné. Když hrajeme na velkém open airu, tak je to skvělé, protože mnoho lidí se připojit na stejný rytmus, tam je vždy hodně energie! Na druhou stranu, někdy hrajeme v malých klubech jsme blíže k lidem, což je také velmi pěkné. Jeden z našich oblíbených klubů je Florida135 ve městě Fraga ve Španělsko. Není to takový malý klub, ve skutečnosti je docela velký. V přízemí se vejde asi 3000 lidí. Je to jedinečná zkušenost si tam zahrát!

Co je nového u vaší domovské stáje Kne Deep ? Nedávno jsem četl, že mezi vás přisla Fatima Hajji, kterou jsem slyšel hrát v Brně a opravdu mě dostala…
Nejnovější věcí v KD je, že Fatima Hajji vstoupila do naší rodiny. Je to velmi dobrá a talentovaná DJane ze Španělska a určitě se bude výborně prezentovat na tanečních parketech v budoucnu. Těšíme se na hraní s ní a i na všechny z posádky KD!

pet duo

Co říkáte tomu, že v Anglii stoupl prodej vinylovych desek az o 40 procent ? Vy sami si jeste kupujete klasicke vinylove desky?

Myslíme si, že tyto údaje nejsou spojené s taneční hudbou na vinylech. Sběratelé nakupují více vinylů, ale z jiných hudebních stylů, ne techno. Pokud půjdete do specializovaného obchodu s deskami Techno, tak jen stěží najdete nové kousky. Hrajeme hlavně v dnešní době digitálně, s 6 CDJ 2000 a 2 Nexus 900 Pioneer. Stále ještě kupujeme vinyly, ale pouze abychom dokončili naší sbírku.

A co Pet duo a produkce ?
Jsme velmi zaměřeni na skládání v tuto chvíli. V tuto chvíli vydáváme 2 desky, jedna na našem labelu Cause Records. Vzali jsme náš starý track „Veio“, který vyšel na Nerven Marco Remus v roce 2004. Tento track je jeden z našich nejznámějších a rozhodli jsme se udělat rework 2011. Takže u této nové verze, kromě našeho remixu jsou ještě remixy od Alex TB, Alex Kvitta, Dariush Gee Monster Mush a Diogo Ramos. Další deska je split EP od DJ Sutury na Abstrakt Records. Ale my máme mnoho dalších nových skladeb, ale jen na našich vypálených cédéčkách, které čekají na vydání. Zůstaňte s námi!

Po čase se opět vracíte do České republiky, kde jste opravdu velmi oblíbení. Tentokrát poprvé zavítáte na západ Čech, na elektronický festival číslo jedna – Pigfest. Asi se nemusím ptát, jestli se do Česka těšíte .. ?
Pro nás je vždy příjemné přijít a hrát v České republice. Milujeme váše publikum, které vždy dává tolik energie, my jsme vždy zažili super párty . Máme také přátele u vás. Na Pig Fest se velmi těšíme, jak víme z doslechu, je to pěknej mejdan. Připravujeme velmi speciální představení pro tuto party!

Na co vás můžou vaši fanoušci pozvat k baru ?
No, jak spousta lidí ví, jsme skutečně náruživí milovníci Bourbon whisky, takže pokud to bude možné, dáme všem našim fanouškům šanci pozvat nás k baru ... ale poté, až co odehrajeme!

Závěrem vás poprosím o vzkaz pro naše čtenáře a 4.11. se na vás budeme všichni těšit v plzeňském klubu KD Peklo.
Chceme poděkovat všem našim milovaným fanouškům a příznivcům. A aby byli šťastný a k sobě upřímní. A aby nikdy nezapomněl, odkud jsme všichni přišli! Co je důležité, je uvnitř nás, v našich srdcích! Užívejte si života!

Dodal: Petr Jirásek, Pigs Production s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIG FEST

Pátek 4. 11. 2011 až Sobota 5. 11. 2011
Vstup: 1 den 299,- 2 dny 350,- Na místědo 22 hod 350,- po 22 hod399,- oba dny 450,-
Vystupují:
Len Faki, Pet Duo, Alejandro Román, Friction, Cyantific, Forbiden Sociaty
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika