Kde se bude o víkendu nejlíp pařit?

Kde se bude o víkendu nejlíp pařit?

18. 01. 2007  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Letos poprvé nás čeká hudebně zajímavý víkend a tak jsme i my premiérově připravili seznam akci, které podporujeme, ale především doporučujeme. Samozřejmě nebudete ochuzeni ani o ankety mezi osobnostmi taneční scény, na které jste zvyklí. Takže ve zkratce: Let It Roll, Bush, Elekra (Fléda), Plastique, Zen, a spousty dalších zajímavých akcí.
Pátek nabídne především Let it Roll v Abatonu s britskými Potential Bad Boy, Pascalem a Swan-E. Přímou alternativou bude v Roxy zlámaná Bush s Nu:Tone. V Radosti FX přivítají na Plastique švédský projekt Lo-Fi-Fnk, v Mecce se budou slavit druhé narozeniny Meccamixu se Stevem Smartem a Duplex nabídne Dirty Dancing s Tommym Rogersem. Pokud chcete slyšet novou tvorbu Marca Zaffarana, zajděte do Karlových Lázní na party Ultra a na Bukanýrů party Techhouse Nite představí chorvatskégo talenta Luku K. Brnákům je naservírovaná Elektra s Christopherem Justem.

Ani sobota nezůstane pozadu. Zen v Roxy přiveze Jodyho Wisternoffa z projektu Way out West. Vertigo oslaví narozeniny - Language of Trance s Laydee Jane, v Mecce bude Olympia s Angel Charlie, Duplex  Perfect Balance a na techno se můžete vydat do Matrixu, kde proběhne Warm up Czechpoint. Ve Flédě Scratch se slovenským Rhytmusem a další brněnský klub Perpetuum hostí Plastique Extra. V plzeňské Alfě pak zahraji Toky a Home na  Discovery a v Hrádku nad Nisou proběhne The Weekend v režiji tvůrců festivalu Shotgan Euro.



1.) Kde jsi pařil minulý víkend a jaké to tam bylo?
2.) Kam vyrazíš tento víkend a proč?
3.) Koho bys letos rád v Čechách slyšel?



Tomáš Ondráček - promotér (Fléda)
tomas ondracek1.)
Minulý víkend jsme chtěl jít na "jedno", skončil jsem ve Flédě na Broken beatz, kam přišlo 3 x tolik lidí než obvykle a pak už jen vím, že jsem byl naproti v non stopu a rozebíral s Martinem Krechlerem kvalitu vodky :o)

2.) Tento víkend vyrazím na Flédu:) Aneb zábavu, která se mi líbí, si musím uspořádat sám:) Ne vážne, Elektra bude pohoda mejdan jako vždycky doufám, a jako refresh z kocoviny je hip hop s Rytmusem a "okšiltofkovanýma teenagerkama" na pokoukání úplně ideál :o)

3.) Tak toho je víc - od Anthony Rothera, přes Dominika Eulberga, Da Freshe, Olivera Koletzkiho, až po Trentemollera, Chemical Brothers, Daft Punk, Vitalica na super festivalovém zvuku nějakém (prosím!!!!), až třeba po Linkin Park, Beastie Boys apod. :o))


Honza Novotný - PR manažer (Mecca)
hinza novotny
1.) Minulý víkend jsem pařil v klubu Fabric v Londýně, který asi všichni dobře znají. Hrál tam kromě jiných třeba domácímu publiku dobře známý Terry Francis. Poté jsme se přesunuli do jednoho z momentálně neuznávanějších a londýnskými Dji velmi oblíbeného klubu The Cross, zde jsme se zdrželi jen krátce. Vrcholem večera však byly 5. narozeniny klubu sídlícího v secesním prostoru na stanici metra Victoria, přesně tam má sídlo londýnská pobočka světově proslulého klubu Pacha. Zde hráli Djové, kteří už u nás v Mecce vystupovali jako třeba Nippa „Deep“ Downey a také velikáni ( nejen ) londýnské housové scény jako Tim Sheridan či Soul Avengerz, které v Mecce doufám již brzy přivítáme.

2.) Tento víkend vyrazím zcela přirozeně na 2. narozeniny svojí party Meccamix.

3.)
Cassius, Deren Emerson, Barbara Tucker


Petr Kopčil - Dj a moderátor
petr kopcil1.) No asi budu mít "špatnou" odpověď, protože jsem se bavil prací :o) Minulý víkend byl velmi klidný, v pátek jsem odpoledne vysílal v rádiu, večer hrál ve Zlíně v klubu Velryba, který doufejme opět jako Fenix vstává z popela. V sobotu jsem odpoledne pracoval v nahrávacím studiu s DJ Milhause, se kterým momentálně produkuji nové pecky. Večer jsme chtěli jet s přítelkyní na koncert Yvonne Sanchez ale nakonec se nám děsně nechtělo opustit hnízdo a tak jsme relaxovali doma. Ale v neděli jsme byli večer v kině na Obsluhoval jsem anglického krále.

2.) Bingo! Opět špatná odpověď z mé strany :o)) V pátek i v sobotu hraji a vysílám v rádiu a opět se budu věnovat produkci v nahrávacím studiu. Zábava je prostě ukryta v mé práci.

3.) Craig David i s Artrful Dodger - zaplatím cokoliv. Zajímavý by mohl být DJ Mylo ze Skotska.


Robin Mikušiak - promotér (Free Production)
robin mikusiak1.) Vzhledem k tomu, že už pár let v zimě moc nekalím a snažím se trávit veškerý volný čas na horách, tak nikde. I když - vlastně jsem byl u jednoho kamaráda žijícího na úplný samotě ve zkrachovalém lihovaruuprostřed polí. No co budu povídat. Tak trochu "Zánik samoty Berhoff". Ale legrace :-)

2.) Tenhle týden pojedu na polopracovní kalbičku do Českého Krumlova.

3.) Ani nevím. Nějak mi ty akce v ČR poslední dobou přijdou podivné, bez invence a hlavně s extra divnými návštěvníky... Ale vlastně by mě asi bavil Fatboy Slim. To jo. Ale pokud možno bez chlapců svlečených do půl těla a "krásných" slečen v Replay oblečení. Děkuji.


Petr Dzingler - Dj a promotér (DC Promo)
dzejar1.) Byl jsem se kouknout na koncík Pehy, byla to docela nuda.

2.) V pátek na noc u merkura a v sobotu na neural exciter 2007, protože oba mejdany budou velká kalba.

3.) Aphex Twina




Vectif - Dj a produkční (Radost FX)
vectif1.)
Minulý víkend jsem nikde nebyl neboť mi ofouknul krk a nemohl jsem hýbat hlavou. Celý jsem ho proležel.

2.) V pátek hraji v Radosti na Plastique, kde hostíme skvělý švédský projekt Lo-Fi-Fnk, který kolem sebe strhnul vlnu obrovského zájmu, to bude určitě skvělá party. V sobotu pak pouze s Tvyksem pokračujeme do brněnského klubu Perpetuum, kde Plastique dostává prostor každou třetí sobotu v měsíci.

3.) Na to mám jednoznačnou odpověď. Erola Alkana!


Štěpán Dlouhý - Dj a produkční (Key Production)
texx1.) V Sazka aréně na Víkendu šampionů, který jsme s Bohemkou vyhráli a ztrapnili Slávii, Spartu, Liberec a mistry okolních států. Pro mě rozhodně událost roku a fantastické dva dny plné špičkového halového fotbalu a hlavně skvělých fanoušků.

2.) V pátek budu nejspíš jen spát, v sobotu totiž hraju s P@cem v klubu Perfect v Soukenické - tam co byl dříve Terminal bar. Je lepší tam dorazit čerstvý, protože tyhle party končí většinou a hodně pozdě ráno, k čemuž přispívá vyjma mimořádně levných drinků i super jídlo od "Kluků v akci", kterým tenhle klubík patří.

3.) Z Djů Chrise Coxe (dovezu si sám :-), jako zpěváka Peytona (nápodobně) a Valerie M. z Groove Armady (doufám, že také).


Jedi - Fotograf (Techno.cz)
jedi1.)
Minulý víkend jsem pařil jen na bowlingu s přáteli a užíval si klidu a odpočinku, jako správný důchodce :-)

2.) V pátek jdu na Let It Roll do Abatonu a důvod je víc než zřejmý, tedy kvalitní dnb mejdan a kalba s naší párty rodinkou.

3.) Tak třeba Nathana Fakea, The Bays, Ellen Alien & Apparat, High Contrast a znovu Bad Company!


Truxx - promotér (Dark Live Fest)
truxx1.) Minulý víkend jsem byl festivalu elektronický hudby v Rock Café, kde se konal Dark:Live:Fest 2/3. Asi nejvíc překvapila kapela z Kanady Displacer, ale nedá se říct kdo byl lepší.Pestrost stylů muziky byla velká.Minimal elektronická kapela The Rorschach Garden zněla jak z 80's let. Celý festival výborně doplněn laserama.

2.) Tento víkend vyrážim do Berlína na další festival, který pořádá moje kamarádka Nadja B. z kapely Bahntier, kde hraje Justin Benett ze Skinny Puppy www.schlagstrom.de. Jedu tam hlavně kvůli kapelám a taky za kamarádama z kapel.

3.) Letos bych rád v Čechách slyšel Skinny Puppy, Psyche, Snog, Bahntier, Insekt

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika