FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Metronome Festival Prague začíná již v pátek

Metronome Festival Prague začíná již v pátek
16. 06. 2019   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Již za 4 dny, tento pátek ve 14:00 se otevřou brány Výstaviště a bude zahájen oblíbený metropolitní hudební festival Metropolitní Festival Prague. Světové hvězdy v čele s Liamem Gallagher, zpěvákem Oasis, který v Praze poprvé živě představí svoji novou desku Why Me? Why Not, se již připravují na velkolepé zahájení letní festivalové sezóny.
Vystoupí také proslulí Kraftwerk s dechberoucí 3D show, Morcheeba a Primal Scream. Festival je doslova nabit přehlídkou dalších zajímavých interpretů, kteří vystoupí na pěti hlavních a deseti vedlejších scénách. Poprvé bude zábava pokračovat ve dvou vnitřních scénách až do ranních hodin, a tak zvládnete festival i afterparty na jednom místě, což určitě přináší spoustu výhod. Pro ty, kteří se chtějí také dozvědět něco mimo hudební žánry, je připravený doprovodný program zaměřený na budoucnost vzdělávání, výstavy představující unikátní fotografie ke 30 letům svobody a z náměstí Nebeského klidu v roce 1989, sochy od Michala Cimaly a spousta dalších zajímavostí a zábavy. Navíc je cílem organizátorů zajistit účastníkům nejen skvělou zábavu, ale také pohodlí a příjemnou atmosféru bez zbytečného stresu a čekání, a tak je celý festival bezhotovostní a těšit se můžete na skvělé zázemí širokou nabídku exkluzivních barů a občerstvení.

Metronome 2019

„Pro odbavení jsme připravili dvě místa. Pro ty, kteří chtějí projít branou rovnou do festivalového areálu, se můžou zastavit v prodejně Bontonland na Václavském náměstí 1, kde je možné si platnou vstupenku vyměnit za cashless pásku. Pro ty, kteří si budou vyměňovat vstupenku až před areálem, jsme připravili velkokapacitní recepci, která bude umístěna na cestě od zastávky tramvaje Výstaviště Holešovice směrem ke Stromovce a festivalovému areálu a díky ní letos nemusíte čekat žádné velké fronty. Přesto doporučujeme přijít včas, minimálně hodinu před začátkem prvního koncertu, na který se chystáte, abyste se vyhnuli zbytečnému stresu a užili si festival v pohodě,“ říká producent festivalu David Gaydečka.

Metronome Festival Prague patří mezi tři největší hudební festivaly v České republice a mezi největší metropolitní festivaly v Evropě. Odtajněný kompletní line up letošního čtvrtého ročníku nám ukázal, že se návštěvníci mají opravdu na co těšit. Festival letos uvede světové hvězdy, jakými jsou zpěvák legendárních Oasis Liam Gallagher, který v Praze odstartuje svoje světové turné, představí zcela novou desku a odehraje také nesmrtelné hity jako Wonderwall nebo Champagne Supernova, nebo britská nadžánrová skupina Morcheeba, která má pro Prahu připravený speciální playlist. Dále se představí němečtí klasikové elektroniky Kraftwerk, ti poprvé představí svojí 3D show na venkovním festivalu nebo skotští psychedelici Primal Scream se svojí best of show. Jako poslední headliner byla odtajněna anglická rocková skupina Band of Skulls. Hlavní hvězdy festivalu doplní přední světoví protagonisté elektronické hudby, němečtí Digitalism a britský DJ Danny Howard. Vystoupí také festivaloví miláčci Jungle nebo stoupající hvězda Anna Calvi. Těšit se můžeme i na izraelskou zpěvačku a raperku Noga Erez nebo německou dvojici na pomezí elektroniky a world music Ätna.

Jako každý rok, přichází Metronome Festival také s unikátním koncertem, připraveným pouze pro tuto příležitost. Tentokrát jde o unikátní koncert českých zpěvaček, jejichž výběr zpěvaček pokryje několik uměleckých generací české hudební scény. Kromě tohoto výjimečného koncertu, který nese název Hlasy svobody, vystoupí na Metronome Festivalu také Pražský výběr, který odehraje jediný pražský open-air koncert roku 2019. Česká a slovenská scéna má na festivalu také silné zastoupení. Jsou to skvělé kapely jako WWW, Floex & Tom Hodge, Ohm Square a Manon Meurt, Slovensko pak reprezentuje Katarzia. Ohm Square vystoupí po dlouhé době a zahrají speciální concert, a to v původní sestavě se zpěvačkou Charlie.
 

Dodal: Barbara Hromasová, Oxygen Communications

METRONOME

Pátek 21. 6. 2019 až Sobota 22. 6. 2019
Vystupují:
Kraftwerk (DE), Morcheeba (UK), Primal Scream (UK), Liam Gallagher (UK), Jungle (UK), Blackwave (BE), Anna Calvi, Lauran Hibberd, Ohm Square, WWW, Floex & Tom Hodge, Manon Meurt, Katarzia a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |